Anchetă internă la Penitenciar după sinuciderea criminalului Ionel Marcel Lepa

La nivelul Penitenciarului Popa Șapcă s-a declanșat o verificare internă, după sinuciderea crimanulului Ionel Marcel Lepa.


CITEȘTE ȘI: Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a spânzurat în penitenciar

 

 


”Luni, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere.


CITEȘTE ȘI: CFR a introdus trenuri de vacanţă către Grecia și Turcia. Cât durează călătoria

 


Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15.

CITEȘTE ȘI: Ipoteze pentru sinuciderea lui Marcel Lepa! Dumitru Coarnă: ‘A început să realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil’

În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, au transmis reprezentanții Penitenciarului.

0 Comments

No Comment.