„Sănătate, sport şi voie bună”, concurs judeţean organizat la Chişoda (galerie foto)

chisoda1

Concursul judeţean „Sănătate, sport şi voie bună” şi-a consumat prima ediţie. La evenimentul ce a avut loc a avut loc în sala de sport a şcolii din Chişoda au participat 70 de copii.

Organizatori au fost Liceul Teoretic „David Voniga” Chişoda, Grădiniţa P.P. Chişoda şi Clubul Sportiv Şcolar Bega.

În deschidere a fost un moment de balet, urmat de patru ateliere aplicative – trei pentru copiii grupelor mari şi unul special pentru grupele mici. A mai avut loc un moment artistic de dans modern, iar înainte de final a fost organizat un concurs de ştafetă.

Comitetul de jurizare i-a avut în componenţă pe Mircea Bologa, Boris Babici, Sofia Uţică, Oana Simion, Cosmina Mărguş, Ileana Cionca, Simona Cheie, Ligia Stupar şi Ramona Petrescu.

Partenerii primei ediţii a concursul judeţean „Sănătate, sport şi voie bună” au fost Grădiniţa cu Program Prelungit Giroc, Grădiniţa cu Program Prelungit Peciu Nou, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 14, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 20, Grădiniţa cu Program Prelungit / P.N. Ciacova, Grădiniţa cu Program Normal Petroman, Grădiniţa cu Program Normal Ghilad, Grădiniţa cu Program Prelungit Deta, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 32 şi Clubul Sportiv Şcolar Bega.

Grupul-ţintă a fost alcătuit din preşcolari din mediul rural, urban şi din învăţământul special.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *