Ionel Marcel Lepa, asasinul polițistului, a fost externat. Criminalul a intrat în greva foamei (video)

Medicii de la Spitalul Municipal Timișoara care l-au tratat pe Ionel Marcel Lepa au decis că pacientul, ucigașul lui Cristian Amariei e în stare să suporte regimul de detenție.


CITEȘTE ȘI: Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

 

 


Astăzi dimineață, Ionel Marcel Lepa, a fost scos pe porțile spitalului, fiind flancat de mascați și escortat la Penitenciarul Popa Șapcă.


CITEȘTE ȘI: Locuitorii unui cartier din Timișoara solicită prezența poliției în zonă, ca să mai aibă curaj să iasă pe stradă!

 


Amintim, că de când a fost prins criminalul s-a aflat sub pază, la Spitalul Municipal, unde medicii l-au îngrijit și i-au extras cele două gloanțe.

Cazul crimei de la Izvin a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timis aceștia urmând să decidă dacă îl vor audia pe Lepa în pușcărie sau îl vor aduce Palatul Dicasterial pentru a sta de vorbă cu el ca să documenteze dosarul.

Criminalul, în greva foamei

Ucigașul polițistului din Timiș, Marcel Lepa, a fost externat din spital și apoi transportat la Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara. Potrivit directorului Spitalului Municipal Timișoara, Lepa a refuzat să mănânce în ultimele două zile, motivând că nu vrea să ajungă la baie însoțit de agenții SIAS.

„A refuzat să se hrănească, deși putea să mănânce, pentru că nu ar fi vrut ca apoi să meargă la baie alături de agenții SIAS. A refuzat total mâncarea și a fost hrănit intravenos”, a spus directorul Spitalului Municipal Timișoara.

Medicii l-au operat și i-au scos cele două gloanțe pe care le avea în corp, care l-au lovit în timpul acțiunii eșuate de prinderea a sa de duminică, în timpul căreia a împușcat mortal un polițist.

2 Comments
cititor 06/06/2019
Sa mance cand ii voi da eu, criminalul dracului!
Mishu 06/06/2019
Bravo băiete, ce e cu abuzurile astea ! Cum să te duci tu la budă cu gardienii după tine ! Bine faci, fă greva foamei și răzună-te pe sistemul dictatorial care te-a închis pentru nimica toată ! Greva foamei e soluția, să o faci pînă cînd voi veni eu să îți aduc mîncare și, dacă tot a fost abolită pedeapsa capitală, poate rezolvi așa problema și scapi de un proces nedrept și incorect !