Anunţ de ultim moment: cod galben de ploi, grindină şi vijelii, până luni. Harta zonelor afectate

furtuna 3

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări cod galben de ploi şi vijelii. Instabilitatea atmosferică se menţine până luni dimineaţa.


siasCITEȘTE ȘI: Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

 


Prima avertizare este valabilă în intervalul 06 iunie, ora 10 – 10 iunie, ora 10. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă. însemnate.


criminal valceaCITEȘTE ȘI: Un tânăr de 32 de ani şi-a ucis iubita de 70 de ani, nemulţumit de relaţia lor intimă

 


Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor.

Citeşte şi: Cod roşu de inundaţii în vestul ţării!

A doua atenţionare este un COD GALBEN. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate. Interval de valabilitate: 06 iunie, ora 10 – 06 iunie, ora 22.

În intervalul menționat în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, în nordul Olteniei, local în Moldova și Transilvania, precum și în zonele de munte, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp.

cod galben 14

A treia atenţionare COD GALBEN este valabilă în intervalul 06 iunie, ora 22 – 07 iunie, ora 06. Zonele afectate: județele Timiș, Arad și Bihor. Fenomene : manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate.

CITEȘTE ȘI: Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

În intervalul menționat în județele Timiș, Arad și Bihor vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor mai depăși local 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *