Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

sias

Cei 15 luptători SIAS veniți în Timiș pentru a-l prinde pe Ionel Marcel Lepa au dorit să treacă pe la capelă pentru a-i raporta lui Cristian Amariei că și-au îndeplinit misiunea.

Întreaga întâmplare a fost povestită pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

CITEŞTE ŞI: Bărbatul care l-a adăpostit pe Ionel Marcel Lepa a fost reţinut de poliţiştii timişoreni

”La puțin timp după ce criminalul a fost prins, cei 15 luptători de la SIAS s-au strâns în jurul comandantului.

– Băieți, vă mulțumesc frumos! Vom pleca spre casă, dar nu înainte de a merge pe la Cristi. Trebuie să-i spunem că l-am prins.

– Merg eu să iau flori, spune lunetistul.

– Bun! Atunci, ne vedem cu toții la capelă! Lunetistul grupei pleacă spre Timișoara. Se oprește în Piața Badea Cârțan și merge la prima florărie care îi iese în cale.

– Bună ziua!

– Să trăiți! îi răspunde un tânăr de aproximativ 30 de ani. L-ați prins?

– L-am prins! O tăcere apăsătoare se lasă între cei doi. După câteva secunde dialogul este reluat.

– Aș vrea 50 de flori. Să fie albe, vă rog frumos!

– Nici nu vă dădeam altă culoare. Albul reprezintă puritate și reverență. Să știți că tare om bun a fost Cristi. Vin imediat! În timp ce acesta pregătea florile, rând pe rând cei din piață veneau către polițist.

– Felicitări că l-ați prins pe criminal și condoleanțe pentru coleg! Să știți că și pe noi ne doare. Cu greu își putea opri polițistul lacrimile.

– Gata! Aveți aici 100 de flori. 50 de la mine, 50 de la colega de vis-a vis.

– Cât mă costă?

– Să fiți sănătoși! Măcar atât să facem și noi! Pe drumul de întoarcere către București, luptătorii de la trupele SIAS ne-au sunat și ne-au rugat să transmitem următorul mesaj:

“MULȚUMIM PENTRU FLORI, TIMIȘOARA! CU RESPECT!”, se încheie postarea însoțită de o fotografie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

  1. Oamenii cu bun simț…!!! Și trupele de elită….Bravooo ca ati rezolvat problema fără vărsări de sânge, cu profesionalism….Felicitari..!!!

  2. Cu asemenea oameni Romania mai are o sansa. Din cand in cand trebuie sa deschidem ochii si sa vedem ca nu toti romanii sunt ca Dragnea si ai lui.

  3. Multi se întreabă: de ce nu au chemat aceste trupe de elită de la bun inceput? Acei politisti de rand care au actionat in primă fază, nu sant pregătiți ptr asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *