Rebecca Lipovan, opt puncte în primele meciuri la mondialul de baschet 3×3

Rebecca Lipovan 3

Timişoreanca Rebecca Lipovan a fost cea mai bună jucătoare a naţionalei României de baschet 3×3 în primele două meciuri jucate la mondialul ce se desfăşoară în aceste zile în capitala Mongoliei, Ulan Bator.

Tricolorele au pierdut ambele dueluri din prima zi a competiţiei, 8-19 cu Belgia şi 12-16 cu Indonezia.

Rebecca LipovanSportiva de pe Bega, legitimată în sezonul trecut la CSM Satu Mare, unde s-a evidenţiat într-un lot alcătuit din doar zece jucătoare, a reuşit opt puncte în partidele menţionate de la mondialul de baschet 3×3.

Rebecca are 17 ani, iar prima convocare la naționala U18 a primit-o în luna decembrie, pentru un stagiu de pregătire centralizată ce a avut loc la Târgovişte şi în care România U18 a disputat meciuri de verificare cu Bulgaria şi cu o altă selecţionată a ţării noastre.

La competiţia din Asia au mai făcut deplasarea Adina Ciciovan, legitimată la LPS Dej, cu cinci puncte în primele două meciuri, Ştefania-Patricia Cătinean (6p) şi Teodora Georgiana Dumitru (2p), ambele de la CSM Târgovişte.

Mâine, România U18 va da piept cu naţionalele similare ale Elveţiei şi Japoniei.

Rebecca Lipovan se va întoarce sâmbătă la Timişoara, iar luni va pleca la Sfântu Gheorghe, în pregătiri cu lotul național U18 în vederea participării la Campionatul European rezervat acestei categorii de vârstă, ce va avea loc în Macedonia, la Skopje, în perioada 5-14 iulie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *