Investiții publice vizate de edilii unei comune timişene

Cum bugetul local nu este încă aprobat și având în vedere și întârzierea semnificativă, se va ajunge cel mai probabil la impingerea investițiilor în a doua parte a anului.

CITEŞTE ŞI: Sănătatea timişorenilor, în pericol aproape în fiecare local

Cu toate acestea, edilii comunei Șandra au în vedere câteva obiective de interes pentru cetățeni.

E de menționat că unitatea administrativă a reușit până acum să rezolve parțial problemele de infrastructură, mai precis asfaltarea străzilor și alimentarea cu apă, pentru canalizare existând un proiect cu fonduri guvernamentale.

CITEŞTE ŞI: Taxa pe care românii o vor plăti în supermarket. Nu e păcăleală, se aplică de duminică

Conform primarului Luchian Savu (foto), după inaugurarea de anul trecut a căminului cultural din satul aparținător Uihei, reabilitat și modernizat cu fonduri de la bugetul local, urmează ca și cel din reședința comunei să fie extins și modernizat – un proiect în acest sens va fi depus la Compania Națională de Investiții (CNI).

CITEŞTE ŞI: PUZ industrial într-o localitate timişeană

De asemenea, se dorește, realizarea unei piste de biciclete pe distanța de 3,6 kilometri, între reședința comunei și satul aparținător. Două alte obiective sunt avute în vedere: realizarea unui parc de agrement, cu locuri de joacă și de picnic, pe stânga, la intrarea în comună dispre Timișoara, și a unui ștrand lângă baza sportivă și sala de fitness.

Un alt proiect va fi depus în vederea finanțării din fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) pentru construirea unei case funerare cu două locuri de priveghi, pe domeniul privat al localității Șandra, vizavi de cimitir.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.