Inspectorii RAR Timiș au descoperit o autoutilitară cu un sistem de frânare improvizat

Inspectorii RAR Timiș au descoperit o autoutilitară cu un sistem de frânare improvizat

Inspectorii RAR Timiș au descoperit o autoutilitară cu un sistem de frânare improvizat.

O autoutilitară din 2015, adusă din Austria, adusă la RAR pentru a fi înmatriculată în România a fost descoperită cu grave probleme la sistemul de frânare. Etrier era demontat de pe fuzetă și prins cu „șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn.

„Imagini cu puternic impact emotional! Atragem frecvent atenția asupra importanței verificării amănunțite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziționare, pentru că anul fabricației sau proveniența nu pot garanta starea tehnică!

CITEȘTE ȘI: Soluţii concrete pentru a contracara efectele crizei economice

Reprezentanții RAR explică ce au descoperit : un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu <șoricei. de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână.

Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol”, potrivit unei postări de pe pagina RAR de Facebook.

Potrivit sursei citate, la RAR Timiș a fost adus, pentru eliberarea cărții de identitate a vehiculului (CIV), un Renault Master fabricat în 2015.

„Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar șocul pe care l-a avut când colegii noștri i-au prezentat ce au descoperit ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credință. Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere. Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiș, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime. Ne bucurăm că noul proprietar s-a prezentat la RAR înainte de a circula cu autoutilitara încărcată cu marfă și nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi putut întâmpla în cazul unei frânări de urgență. Nu vă puneți viața în pericol”, mai arată reprezentanții Registrului Auto Român.

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *