Liberalii vin la „firul ierbii”

Liberalii vin la „firul ierbii”

Liberalii vin la „firul ierbii”.

Timișoara se confruntă cu multe probleme care necesită rezolvări rapide, de la curățenie, siguranță, iluminat public și până la prezența oamenilor fără adăpost.

În vederea identificării  celor mai bune soluții, este nevoie de un dialog cât mai nemijlocit cu cetățenii, pentru a afla care sunt nemulțumirile din fiecare zonă a orașului și ce cauze au generat astfel de situații neplăcute.

Astfel, sâmbătă, de la ora 11, pe platoul Dâmbovița va avea loc o întâlnire cu cetățenii din zonă, la care vor participa Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei, precum și întreaga echipă a consilierilor liberali timișoreni.

CITEȘTE ȘI: Soluţii concrete pentru a contracara efectele crizei economice

Locuitorii din zonă vor avea, astfel,  posibilitatea de a prezenta problemele cu care se confruntă, urmând ca apoi să se caute soluții atât din perspectiva aleșilor locali ai Timișoarei, cât și în ceea ce privește sfera de competență și de implicare a administrației județene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Liberalii vin la „firul ierbii”

  1. Liberalii simt ca li se trage scaunul de sub cur. Nenorocirii!!!

    Dacă erau capabili, lucrurile erau pe făgașul cel bu, dar uite ca totuși lucrurile nu sunt cum se așteptau. Degeaba încearcă să se întâlnească cu locuitorii timișoreni, că tot au dat cu muncii în fasole.

  2. Mr. Borset – acolitul nr. 1 al lui Nica anchetat de DNA fortat sa plece din Consiliu Judetean. Cam astia sunt oamenii de care s-a inconjurat si care fac jocul cataretului dudestean. Nu e nici primul si nici ultimul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *