IMAGINI SCANDALOASE! Până unde poate ajunge NESIMŢIREA unor şoferi, în centrul Timişoarei. Poliţia îşi continuă somnul…

parcare Timisoara 1

În repetate rânduri am atras atenţia – uneori în urma unor fotografii primite de la cititori pe contul nostru de Facebook, Renaşterea bănăţeană, – în privinţa şoferilor care ţin cu tot dinadinsul să parcheze „la botul calului”, fie că este vorba despre domiciliu, despre locul de muncă sau despre o mică problemă de rezolvat în centrul Timişoarei.

Mostră de NESIMŢIRE! Cum a putut parca proprietarul unui BMW în buricul Timişoarei

Nimic rău în asta, doar că, pentru a-şi atinge scopul, dau dovadă de un tupeu fantastic, călcând pur şi simplu sub… roţi atât legislaţia în domeniu, cât şi cele mai elementare reguli de bun-simţ. Mai pe româneşte spus, „li se rupe” de ceilalţi participanţi la trafic şi de poliţişti (care au şi ei o mare vină, pentru că dovedesc o pasivitate soră cu indolenţa şi trec cu vederea distrugerile făcute de aceste specimene).

Un timișorean își parchează mașina în fiecare zi în același loc, ILEGAL, pe trotuar, la câțiva pași de o secție de poliție… Ce e de făcut?!

Nu ajunge că mai toate spaţiile verzi din zona centrală a Capitalei Banatului – câte or mai fi rămas şi ele – sunt călcate zilnic de roţile autovehiculelor.

Un tânăr „BIZON” cu BMW a blocat traficul în centrul Timişoarei! FOTO

 

NESIMŢIRE! La mall, un „BIZON” a parcat exact pe o rampă destinată persoanelor cu handicap

Ingenioşii conducători auto au început să-şi facă loc şi pe spaţiile protejate cu stâlpi metalici, imaginile de mai jos scutindu-ne de orice alte comentarii. Ruşine lor (se ştiu ei care sunt)!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “IMAGINI SCANDALOASE! Până unde poate ajunge NESIMŢIREA unor şoferi, în centrul Timişoarei. Poliţia îşi continuă somnul…

  1. Astea-s spatile verzi cauzatoare de praf si noroi pe care nenea Robu a promis in lista sa la punctul 3 ca le va desfinta cvasigeneral, dar le ignora cu desavarsire.
    Nu sunt de vina soferii ca nu se amenajeaza niciun loc de parcare.
    Ganditi-va cate locuri de parcare s-au pierdut in centru prin transformarea strazilor in pietonale.

    1. Foarte bine ca au fost scosi din centru vechi, toti nesimtitii isi lasau masinile in intersectii, pe trecerile de pietoni si pe trotuare. In tarile civilizate pe care le dam ca exemplu iti lasi masina la kilometri de centru si mergi pe jos sau cu un mijloc de transport! Va fi mai liniste fara tembelii care claxonau „fara numar” doar pentru a fi bagati in seama in cotetele lor cu manele

  2. E adevarat, lipsesc locuri de parcare si pentru ca banii au fost tocati de Robu pentru pasajul Michelangelo pe directia cu fluxul cel mai mic de masini in locul unui pasaj suprateran nord-sud Continental spre Judetean! Lasati parcarile promise cand in spatele magazinului Bega parcarea este goala!! De ce nu vrea nici un investitor sa construiasca acolo o parcare etajata? Pentru ca romanul ii este lene sa-si miste fundul si 200 de metri din parcare pana in centru! Cocalarul vrea sa coboare din masina la scara blocului sau a birtului, asta e mentalitatea in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *