Mostră de NESIMŢIRE! Cum a putut parca proprietarul unui BMW în buricul Timişoarei

parcare bizon

O cititoare ne-a trimis pe contul nostru de Facebook – Renaşterea bănăţeană – trei imagini cu modul în care un şofer şi-a parcat BMW-ul în buricul Timişoarei, în apropierea fântânii de la Punctele Cardinale: pe trotuar şi călare pe gardul viu!

 

Fotografiile alăturate spun totul…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Mostră de NESIMŢIRE! Cum a putut parca proprietarul unui BMW în buricul Timişoarei

  1. Din pacate, BMW a devenit sigla imbecililor !!! unde vezi o masina BMW esti sigur ca ai de-a face cu un imbecil. Mi s-a confirmat de nenumarate ori.Cu cat BMW e mai ” bengos” cu atat imbecilul e mai imbecil !!!

  2. daca ai dacie esti sigur ca ai de-a face cu un intelectual dupa parerea unora:))buna asta.ps.am un peugeot.as dori si eu un bmw dar nu am posibilitati asa ca nu judec un om dupa masina pe care o poseda.sunt idioti si cu mercedes si cu orice fel de masina

  3. Indiferent de marca masinii soferul cocalar/pitipoanca proasta are pretentia sa coboare din masina daca ar putea in fata birtului, magazinului sau a facultatii. Asa indivizi asa tara!

  4. Exista metoda ,,chei „sau a ,,cuiului” prin care poate fi atentionat elegant si civilizat respectivul posesor de masina.

  5. dar faceti domnilor locuri de parcare, daca te duci la spitalul victor babes practic nu ai unde sa parchezi, la judetean la fel…

  6. Nu mai faceti poze si nu mai asteptati ca Politia sau alti ignoranti sa faca ceva. Scoateti cheile sau spray-ul cu vopsea si luati atitudine! Altfel nu se va schimba nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *