Un tânăr „BIZON” cu BMW a blocat traficul în centrul Timişoarei! FOTO

blocare autobuz

Un nou episod având ca protagonist un „bizon” rutier s-a petrecut, marţi la prânz, la deja celebrul colț dintre Bd. Revoluției și Bd. Mihai Eminescu (lângă Poșta Mare).

Minute bune, un autobuz 40 a rămas blocat de-a curmezișul în mijlocul bulevardului – blocând, la rândul său, întregul trafic – fiindcă nu putea lua curba din cauza unui BMW parcat cu avariile în funcțiune pe partea stângă a străzii. Claxoane, înjurături, tot tacâmul…

bizon cu BMW

Până la urmă, a sosit și tânărul „bizon”, calm și relaxat, dinspre Poșta Mare, cu un plic în mână. Deci nici vorbă de vreo urgență medicală, ci, pur și simplu, de nesimțire.

Citeşte şi:

Ce poţi face dacă nu ai lanţuri şi maşina rămâne blocată în zăpadă

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Un tânăr „BIZON” cu BMW a blocat traficul în centrul Timişoarei! FOTO

  1. Corect! Bizon sau nu, intrebarea este: De ce mai platim Tel-Tim-park sau cum draq ii zice, daca in Timisoara Primaria nu a CONSTRUIT NICIO PARCARE si mai mult toate firmulitele, buticele si alte cele au autorizatii de functionare fara sa aiba minim un loc de parcare. Adica merg la posta sa pun un plic si ce trebuie sa fac? sa parchez in 700 la finante unde fac aia JAPCA cu parcarea? Mergi sa platesti taxe, sau sa depui diferite acte si stai ca BIZONU’ la cozi infernale ca din 7 ghisee 5 sunt vesnic inchise si apoi sa mai si platesti parcare sau ce faci o lasi la MALL in parcare? Care mai e beneficiul IMPOZITULUI PE MASINA??

  2. vedeti, din acest motiv in tara noastra sunt PUTINE SPITALE. sunt mult mai multi NESIMTITI decat bolnavi. nesimtirea nu este boala. nu are tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *