Un timișorean își parchează mașina în fiecare zi în același loc, ILEGAL, pe trotuar, la câțiva pași de o secție de poliție… Ce e de făcut?!

bizon 1

Aproape zi de zi, un timişorean îşi parchează maşina pe trotuarul din zona Pieţei 700. Ca să ajungă pe acel trotuar, şoferul trebuie să intre pe interzis, pe liniile de tramvai, să urce cu maşina pe trotuar, iar apoi, cel mai „călduţ” loc pe care îl găseşte este, desigur, în faţa băncilor destinate pietonilor şi în nici un caz maşinilor.

Culmea este că, după colţ, se află o secţie de poliţie în care, teoretic, îşi desfăşoară activitatea oameni ai legii. Aceştia se pare că aplică legea doar atunci când vor…

sofer nesimtit

Maşina şoferului fără pic de bun-simţ – „bizonului”, cum se spune mai nou – poate fi observată în acelaşi loc aproape zilnic. Şi, pentru că au văzut că se poate, uneori apar şi alți conducători auto, care blochează întreg spaţiul destinat pietonilor.

E greu de crezut că nici un om al legii, fie poliţist local, fie din cadrul IPJ Timiş, nu a observat niciodată acea maşină…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

12 thoughts on “Un timișorean își parchează mașina în fiecare zi în același loc, ILEGAL, pe trotuar, la câțiva pași de o secție de poliție… Ce e de făcut?!

 1. Flavius esti un mare creștin! Dacă ești și un pic smart poți înlocui ș cu t. Oare de ce nu te muți în epoca de piatră și să te apuci de cioplit cu cheia? La revenirea între cei civilizați poate ve descoperii că au fost inventate și alte modalități de civilizare a berbecilor care parchează pe trotoarul pietonilor. Așa e, l-am vazut și eu pe nesimțitul cu CSV. EU presupun că e de firmă mașina. Acel CSV are și o surată, tot pe trotuar în zonă.

 2. sunt de acord si nu! in primul rand – p{}la parcari, dar platim in continuare TIMPARK – acum nu stiu pe cine umflam de bani, inainte ii umflam pe albanezi si pe unguri … putinele spatii care au ramas sunt toate cu plata – absurd, avand in vedere cate taxe si impozite se platesc si cate taxe sunt in nenorocitul asta de pret la benzina si motorina. salarii de kakat, dar preturi ca in Germania, Franta, Austria … etc.
  Daca se dorea ceva calumea, fiecare zona a orasului devenit marele Caransebes (numai strazi cu sens unic) ar fi trebuit sa existe o parcare cu minim 10-12 nivele – sbteran si suprateran, DAR, in zona modern se face PECO si MALL – p1zdos – tara de kakati konsumatori … asa ca hai totusi sa judecam putin altfel. si a se vedea CALEA GIROCULUI DE sediul Siemens pina la semafor cu Rebreanu si chiar si in continuare ….

 3. Pai la Gara de Nord, s-a uitat cineva la scuarul dintre sensuri ? Numa politistii (unu cu numar de MH si unu de TM) parcheaza acolo dimineata. Coboar agales din masina si intra la sectie 🙂 si ce e in fata sectiei pe trotuar, nu mai trebe sa spun….

 4. Bravo ! Sunteti primii care criticati militia din Timisoara pentru ca nu isi face datoria. Si merita sa fie criticati si nu numai atat. Si ca nu mai stergeti numarul masinii din foto. Bravo, ma bucur.

 5. Nu pot sa cred ca un TIMISOREAN face asa ceva.
  Cu siguranta fotografiile sunt trucate si masina de fapt apartine unui OLTEAN.
  E o adevarata bataie de joc ce fac OLTENII in Timisoara!!!

 6. … masina care blocheaza jumatate de trotuar pe o portiune foarte putin aglomerata si niste banci folosite doar de boschetari.

  Vorbim de dat chei, matur, multi timisoreni foart bine crescuti care fac asta, sau arunca faina pe masini doar pentru ca se simt mari lei.

  Chemam politia doar in comentarii pentru ca ne este lene sa dam cu subsemnatul.

  E trist ca zilnic asta apare in presa, discutam despre „bizoni”..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *