Micuțul Lucas are nevoie, URGENT, de ajutorul nostru!

Lucas Moraru

L-au întâlnit la finele anului trecut în localitatea Şoşdea din judeţul Caraş-Severin şi, inimoşi cum îi ştim, au hotărât nu numai să-i vină în ajutor, ci şi să mobilizeze cât mai mulţi oameni să le urmeze exemplul. Este cazul fanilor lui ASU Politehnica. Aceştia au decis să vină în sprijinul micuţului Lucas Moraru, un băieţel de numai doi anişori care se confruntă, încă de la naştere, cu mari probleme de sănătate.

Copilaşul, căruia i s-au pus deja 12 diagnostice majore, a trecut până în prezent printr-o intervenţie chirurgicală serioasă în zona renală, dar are nevoie de recuperare şi pregătire pentru cea de-a doua operaţie.

“În cadrul acesteia i se va extirpa un rinichi şi i se va monta o gastrostomă ce îl va ajuta să se alimenteze corect de-a lungul restului vieţii”, afirmă suporterii timişoreni, care anunţă că s-au implicat în obţinerea formularului de decontare, prin intermediul statului român, a unei mari părţi din costurile de recuperare a bolnavului, care se ridică la suma totală de 5.000 de euro.

Chiar şi aşa, cheltuielile depăşesc cu mult posibilităţile familei Moraru, iar AST „Druckeria” intenţionează să apeleze la generozitatea bănăţenilor pentru a-i da micului Lucas mai multe şanse la o existenţă normală.

„Toţi cei care doresc să contribuie cu orice sumă sunt rugaţi să o facă în conturile Druckeria, cu menţiunea <<pt Lucas>>: Contul în lei: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108; Contul în euro: RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – cod Swift RZBRROBU. Ambele sunt deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Banat, beneficiarul contului fiind Asociaţia Suporterilor Timişoreni <<Druckeria>>”, transmit organizatorii acestei campanii umanitare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns