NESIMŢIRE! La mall, un „BIZON” a parcat exact pe o rampă destinată persoanelor cu handicap

bizon1

În urmă cu câteva zile scriam despre lipsa de respect de care au dat dovadă trei conducători auto, care au ocupat tot atâtea locuri destinate conducătorilor auto cu handicap, în parcarea de la Iulius Mall Timişoara. Gestul lor a fost „taxat” de sute de timişoreni, pe reţelele de socializare.

Din nefericire, o nouă ispravă de acest gen arată că nesimţirea a atins cote alarmante în – cum ne place să-l numim – cel mai civilizat oraş al României.

Miercuri seară (23 decembrie 2015), un „bizon” şi-a lăsat bolidul, în parcarea de la mall, taman pe o rampă destinată persoanelor cu handicap, deloc surprinzător, cea mai apropiată de intrare…

Deşi este o parcare privată, în care poliţia are drepturi limitate, este imperios necesar ca firma care asigură paza să-i ardă cât mai des la buzunare pe aceşti şoferi nesimţiţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “NESIMŢIRE! La mall, un „BIZON” a parcat exact pe o rampă destinată persoanelor cu handicap

  1. Din pacate…agentii de paza ai Mall-ului nu pot face nimic…poate doar sa le atraga atentia si sa incaseze injuraturi specifice zonei….cand blocau rotile autoturismului pentru ai invata minte, Primaria Timisoara a considerat ilegala aceea actiune si au fost foarte convingatori sa ii faca sa renunte…pacat….

  2. Faptul ca aceste gesturi sunt ” taxate „de catre cititori este remarcabil, dar as fi mai linistit daca acesti „pitecantropi” (bizonii sunt animale nobile )ar fi taxati de organele in drept, chiar daca ” legea nu permite „. Legea nu permite nici ocuparea locurilor de parcare destinate persoanelor ” cu dizabilitati ” ( nu cu handicap ).

  3. In toate centrele comerciale acesti analfabeti in materie de bun simt, de lene sa nu se deplaseze 100 de metri in plus isi lasa masina pe culoarul de circulatie fie la intrarea in magazin blocand astfel pana si accesul cu carucioarele de la rastel! Educatia si bunul simt nu se dobandesc … pe bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *