SCANDALOS! În parcarea subterană de la mall, „bizonii” ocupă locurile destinate persoanelor cu handicap!

Acum, când am intrat în perioada Sărbătorilor de Iarnă, marile magazine din Timişoara au devenit supraaglomerate. La fel şi parcările acestora.

Din păcate, deja consacraţii „bizoni” din trafic continuă să-şi facă simţită prezenţa, lăsându-şi maşinile, cu rea-voinţă sau din cauza necunoaşterii legii, taman pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Nu unul, ci trei!!!

Interesant (sau poate că nu 🙂 ) este că nici unul dintre cele trei autoturisme nu are număr de Timiş, ele fiind înmatriculate în Caraş-Severin, Vâlcea şi, respectiv, Gorj… 

Imaginea alăturată, surprinsă în parcarea de la mall, am primit-o pe contul nostru de Facebook – de la un cititor al www.renasterea.ro.

No comment!

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

12 Răspunsuri “SCANDALOS! În parcarea subterană de la mall, „bizonii” ocupă locurile destinate persoanelor cu handicap!

 1. Astfel de situaţii sunt frecvente in tot orasul. Nu sunt neaparat initialele de judet indicate. Sunt si cu TM.
  Fondul problemei este trist :
  1. Educatia
  2. Respectul fata de lege
  3. Respectul fata de sine
  4.Respectul fata de ceilalti
  În ceea ce priveste mall, în mod clar se impune reintroducerea taxei de parcare. Sunt convins că primii care nu vor mai folosi parcarea subterană vor fi cei din poză.

 2. Darius Radu esti o persoana foarte inteligenta sunt convins de asta !!! Se vede in comentariul tau „redus” ! Daca nu ai iesit din Timisoara nu ai de unde sa stii cum e in oltenia ! Convingerile tale inspira un iQ de invidiat !

 3. Din pacate Timisoara si chiar Romania a ajuns un sat fara caini ! fara Lege si fara politie .. Din pacate nu are cine aplica legile in tara asta.

 4. Păi cei din județele inscrise pe numerele de inmatriculare ale celor trei mașini, sunt chiar HANDICAPAȚI ! Iși iau mină săașini scumpe si n-au bani de benzină. De aia le parchează aiurea !

 5. Acolo la ei in Oltenia sunt muritori de foame! Au venit in Timis sa se dea mari cu niste cazane de masini luate pe credit! Sunt convins ca mai au si I-phone…tot in rate…binenteles! Nu ai ce sa le ceri…atat ii duce capu’

 6. In multe situații chiar oameni legii nu respecta nici un semn,iar legea corecta poate nu exista ,sau nu este aplicata cum trebuie,ia sa primeasca o amenda de la 500-1000 roni.egal cine este proprietarul,sa vedeti ,mai parcheaza unde nu trebuie…?

 7. Vina este în totalitate a celor de la Mall. Este parcare privată și ei fac regulile acolo. Așa cum au putut să pună bariere și parare cu plată așa trebuie să și ridice acele mașini. Pe de altă parte am trecut recent prin piața de mașini din Mehala. 75% dintre mașinile de acolo sunt exact ca cele din poză; numere de MH, CS, VL, etc… Iar dacă întrebi samsarii toți sunt domiciliați în Timișoara dar se plimbă cu astfel de mașini aduse din VL, MH, CS…

Lasă un răspuns