Final de mandate pentru Nicolae Robu: „M-am comportat exact așa cum i-a fost pe plac sufletului meu”

Final de mandate pentru Nicolae Robu: „M-am comportat exact așa cum i-a fost pe plac sufletului meu”

În cadrul, cel mai probabil, ultimei conferințe de presă online în calitate de primar al Timișoarei, Nicolae Robu a împărtășit câteva gânduri cu privitorii săi, în majoritate despre propria persoană, nu despre oraș. Prezentăm o selecție a celor mai semnificative dintre acestea:

„Timpul a fost pentru mine întotdeauna o resursă insuficientă”;

„Țin neapărat să fiu împăcat cu mine însumi”;

„Eu nu pot să mă schimb”;

„Mi-am propus atunci (în 2008 – n.a.) să fac politică altfel”;

„Nu am avut nici un avantaj în plan personal”;

”Am vrut să am grijă să nu ajung niciodată să-mi fie dor de mine însumi”;

„M-am comportat exact așa cum i-a fost pe plac sufletului meu”;

„Am refuzat să devin un produs de laborator”;

„Chiar dacă mă doare, rămân foarte puternic, pentru că am capacitatea de a suporta”;

„Să nu se creadă că sunt un tip resemnat, căzut în lamentare”;

„În 2012, în plină campanie electorală mi s-a descoperit o afecțiune de care nu știam – trebuia operație pe cord deschis, altfel voi avea probleme grave – m-am mirat, am avut totdeauna condiție fizică bună, am fost sportiv. Înainte de operație am fost pus în scaun, dus spre sală, nu știam dacă mai ies viu sau nu, dar am fost atât de împăcat atunci, mă gândeam că a fost frumos, iar dacă mai vine un bonus, foarte bine. Exact așa m-am simțit și duminică seara, când mi-am dat seama care va fi rezultatul”.

Robu nu a pierdut ocazia de a menționa, încă o dată, cât de mult a fost calomniat și nedreptățit de-a lungul anilor din Primăria Timișoara.

În ceea ce privește planurile de viitor, Nicolae Robu intenționează să rămână în PNL și să mai „apară din când în când”, va continua să-și predea cursurile la Universitatea Politehnica, se va ocupa mai mult de nepoți, de copii, de familie, în general, precum și de cele două pasiuni: muzica și fotbalul. Viitorul fost primar a promis, de asemenea, un bilanț al celor opt ani în care a administrat Timișoara.

Foto: pressalert.ro

12 Comments
Astrix 11/10/2020
Pletosul in prostia sa mai si recunoaste "m-am comportat exact cum i-a placut sufletului meu" Bai mascariciule tu trebuia sa te comporti astfel incat sa raspunzi asteptarilor timisorenilor! Timisoara si functia de primar te OBLIGA boule sa te supui vointei celor care te-au votat si te platesc din taxe si impozite!!
Jean valjean 30/09/2020
CE ȚIE NU- ȚI PLACE ALTUIA NU FACE! Proverb cu mare tâlc. Rares bogdan prim vice PNL aseara la tv,a încercat o explicatie pentru N.R. de ce a pierdut realegerea ca primar la timisoara:PREA CONFLICTUAL.
ghiocel trandafir poanta 30/09/2020
dacă nu a avut demnitate atunci ce parere aveti ciumatilorde firea si todorache ai vostri. sia recunoscut înfrîngerea sia dat demisia din functie în partid et. dar cum mamadracului să aprecize asa ceva veniturili oltenesti.
helga 30/09/2020
Comportamentul dumitale a fost pe masura sufletului tau:NEGRU. Ai primit exact ceea ce meritai-un sut in dos, pacat ca a durat atat sa suportam toate mizeriile pe care le-ai facut!
ghita 30/09/2020
vei face puscarie .gunoiule , ti-ai batut joc de populatia timisoarei si de banii ei
Reos 29/09/2020
Timișoara nu este importantă și nici Timișorenii numai persoana lui și după el nu mai vine mult timp nimic . Rămâne de văzut dacă nu cumva au fost niște contracte puțin mai nebuloase dar cu asta se vor ocupa alții!!!!
Puiu 29/09/2020
Prea multa infatuare si flatulenta.Fraiere ai dat cu mucii in fasole
Dan 29/09/2020
Pai,nu sufletul te-a ales bade.......
LEX 29/09/2020
"nu am avut avantaje in plan personal", dar in plan familial?, aflam noi cat de curand
Dezrobitu 29/09/2020
Te-ai comportat exact ca un gunoi.
Piulita Fish 29/09/2020
fraiere.