Fiica lui Iosif Rotariu, trimisă în judecată după ce a agresat un copil și i-a rupt un picior

copil batut gradinita

Fiica fostului internaţional Iosif Rotariu a fost trimisă în judecată după ce vara trecută a agresat un băiat de doi ani în creşa la care lucra şi al cărei proprietar era tatăl ei.

Procurorii au analizat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere şi au descoperit că educatoarea l-a abuzat pe cel mic în repetate rânduri, până când i-a rupt un picior. Părinţii acestuia cer acum despăgubiri de o jumătate de milion de euro.

CITEŞTE ŞI: Apocalipsa multinaționalelor din vestul țării: Fabricile se închid sau se mută în alte ţări! Mii de oameni vor rămâne șomeri

Imaginile cu fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, date publicităţii de părinţii victimei, au fost filmate în iunie anul trecut.
Într-una dintre secvenţe se vede cum educatoarea îl smuceşte pe cel mic pentru că acesta nu se oprea din plâns şi, ulterior, cu un gest dur îl trânteşte cu fața într-o pernă. O altă angajată care se afla în încăpere asistă impasibilă la scenă.

După câteva zeci de secunde, pentru că băiatul se ridică şi continuă să plângă, educatoarea îl apucă de cap, ca pe o păpuşă, şi îl trânteşte din nou.

Patru zile mai târziu, copilul are din nou parte de violenţele. La fel se întâmplă şi în ziua care urmează.

CITEŞTE ŞI: Preţurile apartamentelor, pe cartiere, la Timișoara

După-amiază, când era ora de somn, femeia îl loveşte cu palmele de copil, îl trage cu forţa de mâini şi îl chinuie. Câteva ore mai târziu continuă.

Violențele la care a fost supus cel mic nu s-au oprit nici după acest moment. Deşi plânge de durere, respectiva îl apucă violent de mâini şi îl trage după ea într-o altă încăpere unde îl înfige, ca pe un obiect, într-un scaun pentru copii.

În urma bătăilor, băiatul a ajuns la medic cu fractură de femur. A stat 13 zile în spital, cu piciorul imobilizat, iar ca să se vindece a avut nevoie de câteva luni, spun părinţii.

Tatăl: “Noi plăteam să aibă grijă de el şi când colo el era bătut şi agresat în repetate rânduri. A mai avut vânătăi, am întrebat de ce, mi s-a explicat că s-a lovit la joacă, că nu ştie.”

CITEŞTE ŞI: Atenție – Un nou tip de escrocherie vizează utilizatorii de WhatsApp

Mama: “De atâtea ori am întrebat şi mi s-a spus, copilul dumneavoastră este cuminte, copilul dumneavoastră are comportament frumos, se joacă frumos. Atunci de ce l-ai agresat în repetate rânduri?”

Romina Rotariu a fost reţinută iniţial 24 de ore şi ulterior a fost plasată sub control judiciar. Femeia a fost trimisă în judecată pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorilor. Părinţii copilului cer şi despabugiri.

Mama: “Din punct de vedere fizic, acum copilul e bine, psihic el a fost foarte afectat şi este în continuare afectat, facem terapie la psiholog.”
Romina Rotariu a transmis prin intermediul tatăului că nu doreşte să comenteze situaţia.

Vara trecută, fostul internaţional a declarat că regretă incidentul şi l-a pus pe seama unei crize de diabet pe care fiica lui ar fi suferit-o.

Iosif Rotariu: ”Îmi pare rău de părinţi, de copil, că li s-a întâmplat.”

Soţii Rotariu sunt cunoscuţi şi pentru că au adoptat o fată şi un băiat, ambii cu grave probleme de sănătate. Pentru tratementul lor au făcut mari sacrificii, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Fiica lui Iosif Rotariu, trimisă în judecată după ce a agresat un copil și i-a rupt un picior

  1. indiferent de cate fapte bune a facut D-ul Roariu,nu avea dreptul sa accepte un asemenea comportament al ficei lui,iar faptul ca respectiva a avut o criza de diabet asta nu ii da dreptul sa se comporte asa,iar la boala de diabet nu exista crize,practic esti incapabil sa depui minimum de efort daramite sa procedezi in asa hal cu un copil incat sa ajunga la spital cu piciorul fracturat,D-nu ROTARIU,LA CATA VALOARE ATI AVUT CA FOTBALIST ATAT DE JOSNIC ATI FOST IN A LUA MASURI IN ACEASTA SITUATIE PROVOCATA DE FICA D-STRA;SI VA CUNOSC PERSONAL;nu ati fost nici in tinerete un om de partea adevarului,exact si acum ati cautat imediat un motiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *