Două achiziții pentru PNL Timiș

Două achiziții pentru PNL Timiș

Începând de astăzi, în Biroul Politic Județean PNL Timiș au fost cooptați doi membri noi. Este vorba despre avocatul Paul Ciucur și de viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Giroc, Dan Vîrtosu.

Paul Ciucur este membru al PNL Timișoara, coordonează Comisia de Justiție a PNL Timiș, cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din Timișoara. Este specializat pe dreptul sportului, inclusiv antidoping, drept administrativ fiscal și politici publice, fiind avocatul mai multor federații sportive și sindicate naționale, membru în comisii de arbitraj naționale și internaționale.

Alin Nica, președintele PNL Timiș: “Paul Ciucur conduce una dintre cele mai active comisii ale partidului, cea de Justiție. A venit cu propuneri semnificative la legile justiției. Aceste inițiative au fost apreciate și vor fi luate în considerare ulterior pe alte inițiative parlamentare”.

Dan Virtosu conduce, deocamdată interimar, a treia localitate ca mărime din județ, Giroc. De profesie medic veterinar, Dan Vîrtosu administrează o primărie foarte grea, dar importantă pentru conducerea PNL Timiș.
Alin Nica:

“La Giroc trebuie să confirmăm statutul politic pe care îl avem. Sunt probleme din trecut care se răsfrâng la administrația de acum. Este cu atât mai meritoriu faptul că Dan Vîrtosu conduce această comună, până vor fi alegeri parțiale, singur, nu are un ajutor, ca viceprimar. Pentru PNL Timiș, Girocul este foarte important, un obiectiv strategic și țintă pentru 2024”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Două achiziții pentru PNL Timiș

  1. Daca PSD Timisoara si-a tras un avocat cu orientari usr-iste, acum a venit timpul si PNL-ul sa-si ia un avocat, culmea tot din UVT, Facultatea de Drept, tot profesor.

    În opinia mea, sunt multi impostori vârâți în mediul academic care nu-și merită locul. In cazul de față, cei doi avocati recent intrati in randurile politichii timisoarene, Cristian Clipa si Paul Ciucur nu fac obiectul generalizării mele. Cei doi sunt foarte buni dascăli cărora multi studenți le sunt recunoscători printre acestia mă numar si eu, doar dlui profesor Cristian Clipa ii sunt dator cu multumiri.
    In facultatea de Drept am intalnit multi oameni faini, oameni capabili sa aducă plus valoare personalitatii mele, de asemenea am acumulat multa informatie academică cărora le datorez intregului corp didactic. Bravio, UVT pentru echipa de la Drept, bravo!

    Menționez că este strict pozitie personală, la care nu am cerut voie nimanui sa imi permiit sa le multumesc public. Asadar, orice comentariu răutăcios nu este de prisos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *