Doi timișoreni au furat un portofel cu bani și un card bancar, apoi au retras 5.000 de lei

Un bărbat a fost jefuit în timp ce îşi scotea pensia de la bancomat. Hoţii au acţionat în plină zi

Doi timișoreni au furat un portofel cu bani și un card bancar, apoi au retras 5.000 de lei

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara, au fost depistați doi bărbați bănuiți de furtul unui portofel în care se aflau 150 de lei si un card bancar cu PIN-un aferent, de pe care aceștia au reușit să extragă suma de 5000 de lei.

Fapta a avut loc în data de 24.10.2022, în Piața Victoriei din Timișoara, iar păgubita este o femeie în vârstă de 59 de ani.

„La data de 03.11.2022, a fost depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind reținut pentru 24 de sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “complicitate la infracțiunea de furt, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic și “complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”. Ulterior, magistrații au dispus măsura controlului judiciar.

CITEȘTE ȘI: Furt de peste 4.000 de lei, direct din casa de marcat, la Moşniţa

Polițiștii au continuat cercetările, iar în cursul zilei de azi, 08.11.2022, a fost depistat și celălalt bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de “furt”, “acces ilegal la un sistem informatic” și “efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” a fost prezentat magistraților care au dispus măsura controlului judiciar”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *