Întâmplare tristă la Timișoara. Pentru unii, civilizația e încă mult prea departe…

Întâmplare tristă la Timișoara. Pentru unii, civilizația e încă mult prea departe...

O întâmplare tristă, petrecută la Timișoara și relatată zilele trecute pe o rețea de socializare, arată că pentru unii, din păcate, civilizația e încă mult prea departe…

Ce am văzut astăzi în trafic depășește orice imaginație…respectiv un instructor auto cu o mașină de ȘCOALA DE ȘOFERI care oprise neregulamentar în stația STPT la gara de N. Până aici ,,nimic neobișnuit”.

Dar în momentul când în stație au venit 3 troleibuze, primul a oprit în dreptul mașinii de școală după care, (aici e aici) fără nici o altercație verbală între ei, instructorul auto a început să arate semne obscene către șoferița de pe troleibuz crezând că aceasta vroia să îl blocheze, dar de fapt oprise lângă el ptr a lăsa loc în spatele troleibuzului să intre în stație și celelalte 2 troleibuze care veneau din spate și care vroiau să oprească în stație.

Concluzie : ce să te mai miri de figuranții din trafic dacă un INSTRUCTOR AUTO, fiind cu mașina de ȘCOALĂ, având ditamai logo-ul fimei inscripționat pe mașină, ARATĂ SEMNE OBSCENE către o FEMEIE, după ce tot el a OPRIT NEREGULAMENTAR ÎN STAȚIE.

Oare ce exemplu dă acest instructor auto la elevii pe care îi instruiește ???
P.S. Detalii despre școala de șoferi și instructorul respectiv vă pot da în privat.
Vai…vai…vai…Timișoara oraș cultural…„, a scris un membru al grupului de Facebook Info Trafic Timișoara.

Din păcate, pentru tot mai mulți dintre noi, bunele maniere și respectul (față de semeni și de legi) sunt doar iluzii.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu și-a făcut cont de TikTok

Captură foto: Facebook/Info Trafic Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

13 thoughts on “Întâmplare tristă la Timișoara. Pentru unii, civilizația e încă mult prea departe…

 1. Nesimtit cu ciucuri.
  Si te miri ca dupa obtinerea permisului toti opresc cu avariile pornite unde ii duce capul-parca i ar duce !

 2. Majoritatea instructurilor auto sunt niste nesimtiti, au impresia ca daca sunt intr.o masina inscriptionata cu scoala de soferi au dreprul sa faca ce doresc ei in trafic . In fiecare dimineata, mai ales in zona de sud a orasului este plin de ei in trafic ! La ora 7, 8 cand oamenii se grabesc catre servici sau sa isi duca copiii la scoala acesti nesimtiti sunt in plin trafic, pe arterele aglomerate ale orasului, mergand cu 20 de km/h, efectiv blocheaza traficul ! Nu inteleg de ce nu se atabilesc niste reguli pentru ei, in alte orase din tara au voie sa iasa in trafic dupa ora 10, tocmai din acest motiv…sa nu ingreuneze circulatia in orele de varf . La noi este legea junglei !

 3. La Sibiu, de exemplu, au fost stabilite niste rute clare pt. mașinile ,,școală” ! Nu le vezi în tot orașul, ca la noi, câte două/trei în șir indian !!!

 4. Asta fiindcă la Sibiu sunt mai prosti decât la voi, au rute alese cu predilecție pentru trafic puțin aglomerat, dar traficul nu e pe alese, deci nu va văitați prematur.
  Da instructorii sunt printre cei mai nesimțiți participanți la trafic.
  Dar…aveți poliție rutieră care ar trebui să regleze asta,de asta sunt plătiți din banii voștrii.
  Cooperați cu ei nu?

 5. Din păcate cultura și civilizația Timișoarei merge în jos cu pași mărunți și repezi, pentru că aşa sunt noile generații, sunt lăsați să și facă de cap din toate punctele proaste de vedere…

 6. Nimic neobisnuit ptr un oras care e cu 50 de ani in urma fata de Brasov,spre exemplu…cel putin la capitolul civilizatie e 0!
  Cat despre trafic,daca vrei sa iesi din parcare,nu te lasa nimeni,ba chiar accelereaza mai tare!
  Iar a 2 a problema e ca nu am vazut nici in Calarasi semaforizare ca in Timisoara,sa ai verde pentru stanga si sa aiba verde si cei pentru inainte ,ca sa intre in tine…lol
  Puneti mana pe carte si lasati figurile cu Gucci ,Prada si Guess prin mall

 7. Lasă de dorit unii instructori auto. Am avut o experiență la Kaufland când am vrut sa parchez mașină și am semnalizat că parchez și a început să mă înjure că era în spatele meu și l-am încurcat

 8. Din păcate, Timișoara cade pradă popularii cu specii din alte județe. Daca Bucureștiul e asaltat de personaje din Giurgiu,. călărași, Ialomița, Teleorman, aici asaltul vine din… Știți voi. Acesta este unul dintre motivele pentru care Timișoara nu mai e ce a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *