Mii de locuitori ai Timișoarei rămân fără apă caldă, în 9 noiembrie!

Mii de locuitori ai Timișoarei rămân fără apă caldă, în 9 noiembrie!

Mii de locuitori ai Timișoarei rămân fără apă caldă, în 9 noiembrie!

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum, în data de 09.11.2022, de la ora 8:00 până la ora 18:00, la PT 75.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Dorobanților D1, D3, D5; Lalelelor nr. 4, 6, 8, 10, 12, 14, 15; Eugen Pop nr. 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 13,15; Cornel Lazăr nr.1, 2, 3, 4, 6 ; Ovidiu Bl. E6, E7; Viorelelor nr. 6, 8,10.

CITEȘTE ȘI: Întâmplare tristă la Timișoara. Pentru unii, civilizația e încă mult prea departe…

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioada de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a comunicat Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *