Concluzii șocante după turul cu bicicleta al viceprimarului Ruben Laţcău. Ce frumoasă este acum Timişoara

Concluzii șocante după turul cu bicicleta al viceprimarului Ruben Laţcău. Ce frumoasă este acum Timişoara

”Închei acum și merg să dau un tur de bicicletă prin oraș, să văd îndeaproape starea carosabilului la sub zero grade”, a anunțat Ruben Lațcău, cel mai celebru viceprimar al Timișoarei din era Cosmin Tabără. În exclusivitate, am aflat concluziile trase de edil de-a lungul traseului străbătut.

Nici n-a apucat să încalece bine bicicleta, că Ruben Lațcău a fost sensibil emoționat de convoaiele de utilaje de deszăpezire care soseau din toate direcțiile, mai ceva ca atunci când se întorceau românii în țară la debutul pandemiei.

Practic, chiar și pe bicicletă fiind, viceprimarul s-a strecurat cu greu printre mașinile care făceau ca orașul să arate impecabil.

Pe lângă acestea, sute și sute de tineri voluntari puteau fi zăriți cu lopețile în mână, mândri că își aduc aportul la deszăpezirea unui oraș lăsat în uitare de fosta administrație.

CITEŞTE ŞI: Veniți de luați pământ! Primăria unui oraș timișean oferă tinerilor terenuri gratuite, pentru construcția de locuințe

Vizibil impresionat de toate acestea, viceprimarul și-a continuat drumul, admirând nenumăratele parcări supraetajate care se construiesc sub actuala conducere a municipalității.

Următoarea oprire s-a dorit a fi la unul dintre cele 24 de centre de vaccinare împotriva COVID-19, lucru destul de dificil de realizat, întrucât, fiind foarte multe în Timișoara, viceprimarul nu se putea decide la care dintre ele să poposească. Oricum, concluzia a fost că lucrurile merg foarte bine, așa că edilul și-a continuat traseul.

CITEŞTE ŞI: “Torționarul” de la Secția 4 Timișoara, către subalternii săi: “Vă rog să vă echipați gros, să evitați să vă îmbolnăviți”

A vrut să vadă care este gradul de siguranță al timișorenilor, mai ales că auzise vorbe cum că în timpul mandatului trecut, hoții de buzunare își cam făceau de cap prin oraș. Mare a fost bucuria viceprimarului să vadă cum echipaje peste echipaje ale poliției locale veghează la liniștea timișorenilor, descurajând doar prin prezență orice intenție infracțională.

În fine, mulțumit de turul său, Ruben Lațcău a vrut să-și încheie periplul cu o verificare a nivelului de poluare din oraș. Așa că s-a dat jos de pe bicicletă, a tras aer adânc în piept, ca să-și dea seama dacă se simte ceva neplăcut. Surpriză: nimic în neregulă, totul era minunat. Afară, se simțea doar mirosul sarmalelor făcute de Dominic Fritz! Ce frumoasă este, acum, Timișoara…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

20 Comments
Timişoreancă 27 ianuarie 2021
Comentarii răutăcioase care merg până la culmea nesimțirii.
Cory 21 ianuarie 2021
Bah da cita cinepa , a fumat asta , sa iasă el cu bici pe zăpada ?🤢🤣🤣🤣😂
Arthur 21 ianuarie 2021
Sper ca e vorba de o autoironie,altfel imi cam schimb impresia despre presa din Timisoara!E deja foarte curios cum au reusit “ geniile mangementului” din USR sa invinga numai primarii liberalu,ba chiar cei alesi de cateva ori ,cu PSD nu prea s-au descurcat in afara de Bucuresti unde s-a implicat PNL!Sa vedem cum e cu ministrii pana acum ori isi retracteaza afirmatiile electorale(MJ) sau se ocupa de curatenie in minister,dand afara liberali care,ce sa vezi au gestionat criza care este in scadere!Asta dava VV nu are tupeul ca el in 3 saptamani a facut ceva semnificativ!S-ai vedem cand vin banii europeni,chiar si Drula poate pune ceva la drumuri!Succesuri cu Fritz in frunte!
Nesemnificativ 20 ianuarie 2021
N-am avut de lucru zilele trecute (după publicarea acestui minunat articol de presa) și am lăsat un mic comentariu. Nu puteam ignora aceasta minunăție redactata din greu... Dar, ce sa vezi?! nu a fost postat :))Trăiască România cea libera!Sa va fie rușine!!! (vorba unei mari doamne - Floarea dansatoarea)
Roland Krotz 19 ianuarie 2021
Parcă ar fi un articol din ziarul partidului muncitoresc Scânteia, tovarășul a văzut mărețele realizări!!
Eliza 19 ianuarie 2021
La ce sa te astepti de la dublu repetent Ruben si de la incapabilul Fritz?
@@@ 19 ianuarie 2021
Nu a fost bun Robu, a-ți dorit o schimbare, acum o aveți!!!
Dan 18 ianuarie 2021
Viceprimarul nu stie codul rutier?mersul cu bicicleta pe zapada e interzis in Romania,amenda minima 800 ron...bizonul care a facut drifturi in Unirii a luat 350..
Dany 18 ianuarie 2021
Un articol minunat care evidențiază in mod exemplar mărețele realizări ale "celui mai iubit fiu al poporului" , tovarășul primar Fritz! Datorită elanului său muncitoresc se pot vedea la orizont noile culmi ale celor mai mari cuceriri ale societății socialiste multilateral dezvoltate.... I-ar fi plăcut articolul și secretarului general al partidului, tovarășul Nicolae Ceaușescu! Uraaaa, uraaa,
Adriana 18 ianuarie 2021
Felicitări pentru articol!
Marinescu 18 ianuarie 2021
Felicitări pentru articol. Am mari dubii că cei vizați au înțeles ceva. Dar este bine ca se scrie cu seringa, poate-poate se mișcă ceva. Chiar să nu faci nimic în 4 luni este supărător.
razvan 18 ianuarie 2021
Nu inteleg de ce, dar aceasta schimbare a administratiei in Timisoara tind sa o compar cu vanzarea Clubului Dinamo catre Spanioli. Pana sa semneze vanzarea toti erau wow, dupa ce au venit ... surpriza.. portofelul gol:))
Berbec 18 ianuarie 2021
De aprope 4 luni nu este in stare sa isi faca ordine si sa organizeze parohia. Fritz-ulica trezestete ce faci dormi ?Nu doarme sta acasa pe bani publici ....
Bc 18 ianuarie 2021
Am fost personal in Timișoara și încă se mai practică înșelăciuni la blocuri, de către hoti. Așa că înainte să se scrie un articol eu personal cred că ar trebui verificata fiecare informație nu sa scriem minciuni, dar inca în Romania totul lasă de dorit. Mulțumesc!
Renii lui Fritz 18 ianuarie 2021
Excelent articol, un ziarist de excepție Silviu Florescu!
Gogo 18 ianuarie 2021
Sunt ....de fapt....la ce negre sunt străzile sunt curios cât de frumos e pt el.O fi confundat orasul
k999 18 ianuarie 2021
De cand nu esti amendat daca mergi cu bicicleta pe zapada?
qr3wsv 18 ianuarie 2021
4 luni aproape si nici o miscare la Pasajul Solventul Astia de la USR arata tot mai mult ca o gasca de excroci