Colterm întrerupe căldura și apa caldă în tot orașul

Primăria prelungește contractele cu Colterm

Din cauza unor lucrări care se vor efectua într-una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează cu gaze naturale municipiul Timișoara, atât la CT Centru, cât și la CET Sud, se va întrerupe alimentarea cu gaz, începând de astăzi, de la ora 8.

CITEȘTE ȘI: Noi tertipuri imobiliare în Dumbrăvița: schimbare de destinație prin… demolare!

Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuie efectuate, nu se poate preciza cu exactitate momentul în care va fi reluată alimentarea cu gaze.

Totuși, se estimează că furnizarea gazelor naturale se va relua în intervalul de timp cuprins între 11 octombrie, ora 18, și 12 octombrie, ora 18.

CITEȘTE ȘI: Trend imobiliar atipic în apropierea Timişoarei

În aceste condiții, Colterm SA este nevoită să facă următoarele schimbări în programul de furnizare a apei calde de consum și încălzirii, pentru astăzi: între orele 0-8 se va furniza atât încălzire, cât și apă caldă de consum, în condiții normale; între orele 8-17 se va întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde; între orele 17-24 se va furniza doar apă caldă, la temperatură redusă la 45 de grade Celsius.

CITEȘTE ȘI: O asistentă a furat medicamente vitale pentru pacienți grav bolnavi

În funcție de informațiile privind reluarea furnizării gazelor naturale, Colterm va reveni cu programul de furnizare al apei calde de consum și încălzirii pentru mâine.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *