Claudia Do Val – campioană europeană, pan-americană și mondială la jiu-jitsu, prezentă la Timișoara

Claudia Do Val, cea mai titrată centură neagră feminină din lume, este invitată la seminarul de Brazilian Jiu Jitsu care se desfăşoară în cadrul Clubului Sportiv Iguana Fight Team din Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

Claudia Do Val este numărul 1 în clasamentul Federației Internaționale de Brazilian Jiu Jitsu, atât pe partea de Gi cât și pe cea de No-Gi, fiind campioană mondială, europeană și pan-americană la centuri negre, cucerind primul loc și în întrecerile la care a participat în patria jiu jitsu-lui, Brazilia.

CITEŞTE ŞI: Un medic i-a dat înapoi plicul cu bani unei bătrâne. „Dacă pensia dumneavoastră e mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul”

Seminarul de jiu-jitsu brazilian va avea loc duminică, 3 martie, cu începere de la ora 14, în sala de antrenament a Clubului Sportiv Iguana Fight Team, situată pe str. Ion Slavici la numărul 62, din cartierul Freidorf – Timișoara, club condus de Crainic Marius.

Clubul a dat țării mai mulți campioni în diferite arte marțiale, unul dintre ei fiind Sasa Marcov.

CITEŞTE ŞI: Curierat în dorul lelii, cu jigniri la adesa clientului incluse în preţ. Video

Timișorenii care doresc să participe la acest seminar de jiu-jitsu pot lua legătura cu reprezentanții clubului : Adi Flangea ( la telefon 0768 857 258) sau Crainic Marius (la numărul telefon 0724 197 445). Evenimentul este organizat de Mill Hill Bjj România prin clubul afiliat Iguana Fight Team Timișoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns