Căsătorie de conveniență la Timișoara

casatorie 1

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Timiș, au refuzat prelungirea dreptului de şedere temporară pe teritoriul României pentru un bărbat în vârstă 52 de ani, din Kosovo, în urma constatării încheierii unei căsătorii de convenienţă cu o femeie de 37 de ani, din România.


sinucidere politistCITEȘTE ȘI: VIDEO | Un polițist s-a sinucis în fața iubitei sale! A mers la magazinul unde lucrează femeia și și-a tras un glonț în cap


 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cetățeanul străin s-ar fi cunoscut pe internet cu viitoarea soție, după care au hotărât să se căsătorească cu scopul de a obţine un permis de şedere în România, care să-i asigure, ulterior, calea legală pentru a călătorii către alte state membre.

La sfârșitul lunii iunie a anului trecut, aceştia au încheiat căsătoria, ulterior prezentându-se cu documentele necesare la sediul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiș, în vederea obţinerii dreptului de şedere, în calitate de membru de familie a unui cetăţean român.

CITEȘTE ȘI: Alertă alimentară în România. Un lanţ naţional de magazine retrage un produs posibil contaminat cu Salmonella

Conform procedurilor, poliţiştii au început verificările specifice în cazul soţilor, iar în urma interviului, considerat un instrument important în reliefarea vieții reale de familie, au reieșit neconcordanțe în declarațiile celor doi soți, întărite și de celelalte activități de monitorizare.

În urma verificărilor efectuate la adresele de reședință comune, poliţiştii au constatat că cetățeanul străin nu este cunoscut în rândul vecinilor. Toate aceste aspecte au condus la concluzia că această căsătorie a fost încheiată de convenienţă.

Urmare a celor constatate, conform legislaţiei în vigoare, polițiștii de la imigrări au refuzat prelungirea dreptului de şedere a cetăţeanului kosovar, cererea de reîntregire a familiei fiind respinsă.

Străinul nu a contestat măsura dispusă și a părăsit teritoriul României.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *