Prognoza meteo lunară: ANM a anunţat cum va fi vremea în această primăvară

Prognoza meteo pe patru săptămâni. După frig, vine căldura

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.


sinucidere politistCITEȘTE ȘI: VIDEO | Un polițist s-a sinucis în fața iubitei sale! A mers la magazinul unde lucrează femeia și și-a tras un glonț în cap


Săptămâna 25.03.2019 – 01.04.2019.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână și local mai coborâte, în special în zonele de munte.

CITEȘTE ȘI: Alertă alimentară în România. Un lanţ naţional de magazine retrage un produs posibil contaminat cu Salmonella

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea de vest a țării și apropiate de cele normale pentru această săptămână în restul teritoriului.

Săptămâna 01.04.2019 – 08.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice, nordice și centrale și apropiate de mediile multianuale specifice acestei săptâmâni în celelalte zone.

Săptămâna 08.04.2019 – 15.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de vest și de nord a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate mediile climatologice în restul țării.

Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Mediile valorilor termice se vor înscrie în limitele a ceea ce reprezintă normalul acestei săptămâni în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi cel mai probabil deficitar la nivelul întregii țări, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *