VIDEO | Un polițist s-a sinucis în fața iubitei sale! A mers la magazinul unde lucrează femeia și și-a tras un glonț în cap

sinucidere politist

Un polițist columbian a decis să-și pună capăt zilelor în fața iubitei sale! Acesta a mers la magazinul unde lucrează femeia și, se pare, că a avut o discuție cu aceasta.

Pe imagini se vede clar cum, după ce a discutat câteva momente cu iubita lui, acesta a scos arma din dotare și și-a tras un glonț în cap.

Acesta a fost transportat imediat la spital, dar n-a mai putut fi salvat, a notat elcinco.mx. Incidentul s-a petrecut pe 18 martie, într-un magazin de haine pentru forțele de ordine din Medellin, Columbia.

Căpitanul Edilberto Ortiz Correa, un polițist foarte apreciat din Columbia, a fost transportat la clinica Soma din respectiva metropolă, dar eforturile medicilor au fost în zadar.

A stat câteva ore la Terapie Intensivă, dar n-a rezistat

„La ora 17.20 a fost adus cu o rană foarte gravă la cap, provocată de un glonț. Era într-o stare foarte gravă. A fost internat în secția de Terapie Intensivă, dar a doua zi dimineața, la ora 2.30, s-a constatat decesul lui”, a spus Juan Carlos Aguirre, medic la respectiva clinică.

„Ortiz Correa și-a luat viața din pricina unei probleme personale”, a spus generalul Eliecer Camacho, șeful poliției din Medellin, scrie libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *