VIDEO | Un polițist s-a sinucis în fața iubitei sale! A mers la magazinul unde lucrează femeia și și-a tras un glonț în cap

Un polițist columbian a decis să-și pună capăt zilelor în fața iubitei sale! Acesta a mers la magazinul unde lucrează femeia și, se pare, că a avut o discuție cu aceasta.

Pe imagini se vede clar cum, după ce a discutat câteva momente cu iubita lui, acesta a scos arma din dotare și și-a tras un glonț în cap.

Acesta a fost transportat imediat la spital, dar n-a mai putut fi salvat, a notat elcinco.mx. Incidentul s-a petrecut pe 18 martie, într-un magazin de haine pentru forțele de ordine din Medellin, Columbia.

Căpitanul Edilberto Ortiz Correa, un polițist foarte apreciat din Columbia, a fost transportat la clinica Soma din respectiva metropolă, dar eforturile medicilor au fost în zadar.

A stat câteva ore la Terapie Intensivă, dar n-a rezistat

„La ora 17.20 a fost adus cu o rană foarte gravă la cap, provocată de un glonț. Era într-o stare foarte gravă. A fost internat în secția de Terapie Intensivă, dar a doua zi dimineața, la ora 2.30, s-a constatat decesul lui”, a spus Juan Carlos Aguirre, medic la respectiva clinică.

„Ortiz Correa și-a luat viața din pricina unei probleme personale”, a spus generalul Eliecer Camacho, șeful poliției din Medellin, scrie libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.