Alertă alimentară în România. Un lanţ naţional de magazine retrage un produs posibil contaminat cu Salmonella

Fenomenul shrinkflation, prezent și în România. Cum ne păcălesc unii producători alimentari

Un întreg lot de fructe confiate a fost retras de la vânzare, din Mega Image, din cauza suspiciunii că ar fi contaminat cu salmonella.

Reţeaua de supermarketuri atrage atenţia consumatorilor că ar trebui să nu consume produsul, în cazul în care l-au cumpărat deja. Cei care au bonul fiscal pot veni cu produsul în magazin, pentru a-şi primi banii înapoi.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Un polițist s-a sinucis în fața iubitei sale! A mers la magazinul unde lucrează femeia și și-a tras un glonț în cap

Producătorul a comunicat că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime şi au fost controlate şi liniile de producţie, iar rezultatele au ieşit conforme. Nu s-a confirmat prezenta acestei bacterii pe lanţul de producţie, însă se fac investigaţii în continuare.

Produsele retrase urmează să fie distruse.

ANSVSA: Suspiciune de contaminare cu Salmonella

„Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, numar lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019”, se arata pe pagina oficiala a Autoritatii Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Informarea de retragere de la vanzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company.

„Furnizorul Euro Company a initiat o retragere a lotului de produs mentionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company mentioneaza faptul ca au fost realizate controale pe toate esantioanele de materii prime, precum si a liniilor de productie si toate au iesit conforme, nu s-a confirmat practic prezenta acestei bacterii, insa se efectueaza toate investigatiile necesare in continuare. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse”, a transmis ANSVSA, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *