40 de primari timişeni au format o platformă administrativă

primari

Aşa cum anunţam în urmă cu o săptămână, primarii rebeli din PSD Timiş au aderat la Grupul de Reformă şi Acţiune Locală (GRAL), din care făceau parte, până acum, doar edili din PNL.

CITEȘTE ȘI: Alertă alimentară în România. Un lanţ naţional de magazine retrage un produs posibil contaminat cu Salmonella

Alături de primarii din PSD, în această structură au intrat şi edili din ALDE şi UNPR, astfel că, acum, GRAL numără 40 de persoane, faţă de puţin peste 20 câţi erau înainte.

Cei 40 au avut, deja, o primă întâlnire, în cadrul căreia s-a stabilit şi un grup de coordonare, format din edilii localităţilor Sânnicolau Mare (PNL), Dudeştii Noi (PNL), Jebel (PSD), Chevereşu Mare (PSD), Satchinez (UNPR) şi Topolovăţu Mare (ALDE). Dănuţ Groza, primarul din Sânnicolau Mare, a declarat că s-au discutat exclusiv aspecte administrative. care îi afectează pe toţi primarii timişeni.

„Nu am discutat nimic despre politică, deoarece ne interesează doar administraţia locală. Sunt multe probleme care nu sunt în regulă, cu bugetul, cu legea achiziţiilor publice, cu investiţiile, care trebuie semnalate şi pentru care căutăm coresponent în rândul parlamentarilor noşti.

Ne-am bucura ca din această structură să facă parte toţi primarii din judeţul Timiş”, a declarat Dănuţ Groza.

Chiar dacă primarii nu au abordat probleme politice, nu este exclus ca, în cazul în care GRAL va căpăta forţă şi consistenţă, să devină o alternativă electorală în 2020.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “40 de primari timişeni au format o platformă administrativă

  1. Urez succes proaspetei asociatii! Va avertizez insa: nu-l primiti pe Robu, va da peste cap toate sedintele cu fanteziile lui. Va va convinge sa faceti fantani, sa taiati copacii, sa nu faceti parcari si la final ramaneti fara internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *