Bărbat împuşcat mortal la o vânătoare de mistreţi în vestul ţării

Paznici de vânătoare prinşi cu arme şi vânat în maşină

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care participa la o partidă autorizată de vânătoare de mistreţi, a fost împuşcat mortal, din eroare, duminică, în apropiere de oraşul Oţelu Roşu, din judeţul Caraş-Severin.

Incidentul a avut loc, duminică, în zona Valea Jgheabului, care aparţine de oraşul Oţelu Roşu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat că bărbatul de 50 de ani împuşcat mortal participa, împreună cu mai multe persoane, la o partidă de vânătoare de mistreţi, care era una legală.

Citeşte şi: Timişoara va avea o nouă maternitate, dotată la cele mai înalte standarde. Va fi construită pe un teren de 5.000 mp

“Am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că a avut loc un accident de vânătoare în zona Valea Jgheabului, fiind vorba despre o vânătoare autorizată. A fost stabilit faptul că participanţii aveau cu toţii autorizaţii pentru deţinerea armelor de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Oţelu Roşu, care participa la vânătoare a fost împuşcat mortal, din greşeală, de către un alt bărbat tot de 50 de ani, din acelaşi oraş”, a afirmat Dinu Nicorici pentru Mediafax.

Citeşte şi: Care dintre bănăţeni beneficiază de deducere personală la calcularea impozitului pe salariu în 2018

Poliţiştii cărăşeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

Foto: Pixabay.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bărbat împuşcat mortal la o vânătoare de mistreţi în vestul ţării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *