Băiețel de numai trei anișori, salvat miraculos de un echipaj al SMURD Timiș. Tatăl le mulțumește cadrelor medicale

Un băiețel de numai trei ani a scăpat cu viață grație profesionalismului cadrelor medicale de la SMURD Timiş. Copilul, încadrat cu grad de handicap grav, ca urmare a unor afectiuni de natură neurologică, a fost la un pas de moarte, după ce o banală laringită s-a complicat pe fondul problemelor existente.

CITEŞTE ŞI: Super captură a unui pescar în centrul unui oraş timişean! Astfel de exemplare nu s-au mai prins de mai bine de 15 ani în acea zonă

„Matei a făcut insuficiență respiratorie. Am crezut că îl pierdem. Soția mea este asistență medicală, dar a fost depăşită de situație. Am sunat la 112 şi în câteva minute a sosit un echipaj format din cinci persoane. Vreau să le mulțumesc celor care au fost de serviciu miercuri, 29 august, la ora 21. Mă rog pentru ei să mai salveze alte vieți”, ne-a declarat Mihaiță Hromei, tatăl micuțului.

CITEŞTE ŞI: Câine îngropat de viu într-o criptă

Băiatul a fost tratat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, iar în prezent se află acasă, în afara oricărui pericol.

CITEŞTE ŞI: „România a avut cel mai mare combinat de prelucrare a cărnii de porc din sud-estul Europei: Comtim, la Timişoara”, spune Dan Negru

„Matei este programat pentru data de 9 septembrie pentru terapie la clinica de recuperare a lui Mihai Neşu, de la Oradea. Sperăm la o îmbunătățire. E singurul nostru copil”, a spus Mihăiță Hromei, fost fotbalist şi antrenor care a activat la mai multe echipe timişene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns