Amenajări în prag de nou an școlar

Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu

Multe unități de învățământ sunt în amenajare, iar lucrările de igienizare sunt pe ultima sută de metri. Odată cu desființarea Colegiului Tehnic ”Ion Mincu”, o parte dintre elevii unității de învățământ vor studia la Colegiul Tehnic ”Emanuil Ungureanu”.

CITEŞTE ŞI: Super captură a unui pescar în centrul unui oraş timişean! Astfel de exemplare nu s-au mai prins de mai bine de 15 ani în acea zonă

Pentru aceștia s-a eliberat mansarda, care acum este pregătită de reprezentanții primăriei. Și la fostul Colegiu Tehnic ”Ion Mincu” se fac lucrări de amenajare, pentru a li se crea condiții cât mai bune elevilor de la Liceul Teoretic ”Nikolaus Lenau”.

CITEŞTE ŞI: Băiețel de numai trei anișori, salvat miraculos de un echipaj al SMURD Timiș

Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Timiș a fost mutat într-o altă clădire, respectiv la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida”.

Aici au mai rămas doar clasele de la seral, fiind vorba de cele de a XIII-a. De la anul colegiul va fi desființat, iar unitatea de învățământ va funcționa ca școală gimnazială.

CITEŞTE ŞI: „România a avut cel mai mare combinat de prelucrare a cărnii de porc din sud-estul Europei: Comtim, la Timişoara”, spune Dan Negru

Simona Lobonț, director-adjunct al Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau”, ne-a declarat că în ultima perioadă se lucrează intens la corpul A al fostului Colegiu Tehnic ”Ion Mincu”, dar că nu are certitudinea că lucrările de amenajare vor fi finalizate până la începerea noului an școlar, cu toate că a primit multe semnale optimiste din partea primăriei în acest sens.

CITEŞTE ŞI: Câine îngropat de viu într-o criptă

La rândul său, edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu, a precizat: Din informațiile pe care le am, lucrările vor fi finalizate până la începerea noului an școlar”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns