Super captură a unui pescar în centrul unui oraş timişean! Astfel de exemplare nu s-au mai prins de mai bine de 15 ani în acea zonă

Un cunoscut pescar lugojean a avut norocul să captureze un somn de dimensiuni impresionante pe râul Timiş, chiar în centrul oraşului.

Este vorba despre un somn mai lung de un metru lungime, care a cântărit cel puţin de 10 kilograme.

CITEŞTE ŞI: Obligaţie pentru toţi românii care stau la bloc. Se aplică de luni

„Am ieşit de la serviciu şi pentru că eram puţin obosit, am decis să îmi încarc bateriile şi să ies pe malul Timişului. La un moment dat am observat ceva mare care tot făcea valuri şi astfel m-am hotărât să folosesc un vobler care imită un şarpe.

CITEŞTE ŞI: Ceaunele vor da în clocot la Chişoda. Festival în premieră, cu delicii culinare, cântec şi joc

Apoi am văzut o spinare mare care a ieşit din adâncul apei şi o început să îmi urmărească năluca. A ezitat iar dupa 5 minute am lansat din nou în acelaşi loc şi am recuperat foarte lent.

A urmat un atac foarte dur şi a urmat un drill de aproximativ 30 minute. Recunosc că am fost ajutat de un prieten, bun pescar. După o „luptă” de peste 30 minute am reuşit să îl aduc pe mal.

CITEŞTE ŞI: Ce se întâmplă dacă mâncăm carne de porc infestată cu pestă porcină africană

Nu credeam că mai avem în râul Timiş astfel de exemplare care nu s-au mai prins de mai bine de 15 ani în această zonă a oraşului”, a spus Florin Szana, norocosul pescar.

Pescarul care şi-a doborât astfel propriul record a avut o răbdare de fier după ce şi-a dat seama că la capătul firului este un monstru.

CITEŞTE ŞI: „România a avut cel mai mare combinat de prelucrare a cărnii de porc din sud-estul Europei: Comtim, la Timişoara”, spune Dan Negru

În demersul său de a captura somnul de peste 10 kilograme, Florin Szana a fost încurajat şi de spectatorii de pe mal care au urmărit drilul cu sufletul la gură!, scrie lugojonline.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns