Au fost puse în vânzare biletele pentru Expoziția „Brâncuși” de la Timișoara

Au fost puse în vânzare biletele pentru Expoziția „Brâncuși” de la Timișoara

Au fost puse în vânzare biletele pentru Expoziția „Brâncuși” de la Timișoara

Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”, unul din cele mai așteptate evenimente ale acestei toamne, va fi găzduită de Muzeul Național de Artă din Timișoara în perioada 30 septembrie 2023–28 ianuarie 2024.

Începând cu data de 4 septembrie, biletele pot fi achiziționate de pe site-ul expoziției, brancusi-2023.info. Acestea pot fi rezervate pentru intervale orare predefinite, în limita disponibilității.

Pe lângă biletele care pot fi rezervate online din timp, va fi disponibil, în fiecare dimineață, și un număr de bilete pentru ziua respectivă, care pot fi achiziționate direct de la casieria Muzeului Național de Artă Timișoara.

Pot fi achiziționate următoarele tipuri de bilete:

• Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” – 88 RON;

• Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” și toate celelalte expoziții MNArT – 100 RON;

• Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” pentru studenți (cu carnet de student) – 22 RON;

• Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” pentru pensionari (cu talon de pensie) – 55 RON;

• Gratuit pentru jurnaliști, presă scrisă și media (cu acreditare prealabilă), preșcolari și elevi, precum și profesorii sau învățătorii însoțitori (1 însoțitor la 10 preșcolari/elevi), angajați ai muzeelor publice din România, membri ai asociației ghizilor acreditați din Timișoara, membri ai AICA, ICOM, ICOMOS, UAPR, persoane cu dizabilități și însoțitorii lor;

Toate veniturile rezultate din vânzarea de bilete vor merge către Muzeul Național de Artă din Timișoara pentru susținerea infrastructurii și proiectelor acestuia.

CITEȘTE ȘI: Universitatea de Vest din Timișoara găzduiește Congresul Mondial UISPP

Expoziția va fi deschisă după următorul program: 30 septembrie 2023 – 28 ianuarie 2024 de miercuri până duminică, între orele 10– 20. Luni și marți, precum și în zilele de 24–26 și 31 decembrie 2023 și 1–2 ianuarie 2024: închis

„Am spart gheața și am cumpărat primul bilet la Expoziția Brâncuși! Sunt nerăbdător să admir opera marelui artist și vă invit să vă alăturați acestui eveniment care reunește, pentru prima dată după 50 de ani, sculpturi emblematice din perioada de maturitate a artistului, de la mari muzee ale lumii, precum Centrul Pompidou sau Tate Gallery, dar și din tinerețea acestuia, din colecții muzeale și private din România”, a declarat Alin Nica, președintele CJT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *