Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei…”

Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei...”

Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei…”

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, l-a atacat virulent pe Alin  Nica, liderul PNL Timiș și șef al consiliului județean, pe care l-a acuzat că este depășit de importanța funcției pe care o ocupă. Simonis s-a dezlănțuit, afirmând că Nica este înconjurat de ”lachei”, care nu știu să se orienteze spre proiecte importante.

CITEȘTE ȘI: O nouă acţiune de dezinsecţie aeriană și terestră, la Timișoara

”Avem un președinte care este depășit de importanța funcției pe care o ocupă. Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei  mai degrabă decât pentru a elabora proiecte și a-l sprijini pe președinte. N-a avut nici un proiect major, deși e președinte de un an și șapte luni. Nu am văzut idei care să fie transpuse. Singurele proiecte care sunt concretizate sunt cele preluate  de la fosta administrație”, a spus președintele PSD Timiș.  Acesta a oferit și câteva exemple:  ”Ni se transmite că s-au trasat marcaje într-o parcare din centrul orașului și s-au schimbat niște becuri Am văzut și cușca de biciclete prezentată ca o mare realizare. Eu aș fi așteptat însă ca  lacheii din jurul lui Alin Nica, în loc să spună că au trasat marcaje, să ne spună că realizează un studiu pentru o parcare de șapte-opt  nivele în centrul Timișoarei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *