Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei…”

Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei...”

Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei…”

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, l-a atacat virulent pe Alin  Nica, liderul PNL Timiș și șef al consiliului județean, pe care l-a acuzat că este depășit de importanța funcției pe care o ocupă. Simonis s-a dezlănțuit, afirmând că Nica este înconjurat de ”lachei”, care nu știu să se orienteze spre proiecte importante.

CITEȘTE ȘI: O nouă acţiune de dezinsecţie aeriană și terestră, la Timișoara

”Avem un președinte care este depășit de importanța funcției pe care o ocupă. Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei  mai degrabă decât pentru a elabora proiecte și a-l sprijini pe președinte. N-a avut nici un proiect major, deși e președinte de un an și șapte luni. Nu am văzut idei care să fie transpuse. Singurele proiecte care sunt concretizate sunt cele preluate  de la fosta administrație”, a spus președintele PSD Timiș.  Acesta a oferit și câteva exemple:  ”Ni se transmite că s-au trasat marcaje într-o parcare din centrul orașului și s-au schimbat niște becuri Am văzut și cușca de biciclete prezentată ca o mare realizare. Eu aș fi așteptat însă ca  lacheii din jurul lui Alin Nica, în loc să spună că au trasat marcaje, să ne spună că realizează un studiu pentru o parcare de șapte-opt  nivele în centrul Timișoarei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alfred Simonis, atac dur la Alin Nica: „Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și alți consilieri care sunt pe post de lachei…”

Lasă un răspuns