Agent atacat de un deținut, la penitenciar

ultraj

Un deținut agresiv l-a atacat pe agentul supraveghetor, cu un ciob de sticlă, provocându-i mai multe răni.

CITEȘTE ȘI: Gest extrem făcut de patronul unei firme! Bărbatul şi-a tăiat gâtul, la serviciu

Un nou caz de agresiune în spatele gratiilor.

De această dată este vorba despre un deținut agresiv care a încercat să îl taie cu un ciob de sticlă pe agentul supraveghetor.

CITEȘTE ȘI: Un șef din primărie primește cadouri de zeci de mii de euro de la o firmă de apartament

Potrivit relatării de pe pagina prisoninfo.wordpress.com, confirmată de reprezentanții Penitenciarului Arad, incidentul a avut loc luni, 22 octombrie, în jurul orei 16:45.

„Cu ocazia scoaterii gunoiului menajer din camera de deținere, deținutul a solicitat agentului supraveghetor să-i permită ieșirea pe holul secției de deținere pentru a-și procura țigări.

Deoarece a fost refuzat, acesta a devenit agresiv, a forțat grilajul camerei de deținere, l-a lovit pe agent peste mâini și a încercat să-l taie în zona feței cu un ciob de sticlă pe care l-a scos din buzunarul pantalonilor.

CITEȘTE ȘI: Adevărul despre relaţia lui Traian Băsescu – Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidenţial: „Îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând pe biroul lui…”

Agentul împreună cu deținutul selecționat pentru activitatea de curăţenie din cadrul secţiei de deţinere au reușit să blocheze ieșirea acestuia din cameră și să actioneze sistemul «man down». La faţa locului au ajuns locţiitorul şefului de tură şi trei membri din compunerea Echipei Operative Speciale, care au somat deţinutul să înceteze actele de violenţă.

Deoarece deţinutul nu s-a conformat dispoziţiilor primite, a fost necesară folosirea forţei fizice. Ulterior, deţinutului i-au fost aplicate cătușe. Acesta a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, unde s-a constatat că nu prezenta urme vizibile de violenţă.

CITEȘTE ȘI: Șoc la Dumbrăvița: cel mai nou bloc din comună este la un pas de a fi demolat!

De asemenea, agentul supraveghetor a fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, unde a fost diagnosticat cu «traumatism mâna dreaptă, edem bază deget inelar față internă, eritem față externă, fără limitare funcțională evidentă»”, relatează incidentul cei de la Prison Info.

Reprezenanții Peniticentiarului Arad ne-au confirmat incidentul, subliniind că „deținutului i-a fost întocmit raport de incident și s-au dispus toate demersurile legale în această speță”, conform aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *