Adevărul despre relaţia lui Traian Băsescu – Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidenţial: „Îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând pe biroul lui…”

Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, a povestit în cartea sa, „Cronică de Cotroceni”, câteva episoade relevante privind relaţia pe care fostul preşedinte al României o avea cu Elena Udrea.

„Pe la şase seara, m-a chemat la el (n. red – la Traian Băsescu) în birou.

Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului.

Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului”, a povestit Adriana Săftoiu, relatează Pro Sport.

O altă scenă povestită de Adriana Săftoiu s-a desfăşurat într-un avion care ducea delegaţia României la un summit găzduit de Polonia: „Traian Băsescu i-a sugerat cât a putut de discret să încerce ceva mai acoperit.

Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia. Elena Udrea a mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, a dispărut din delegaţie.

A reapărut în cladirea unde avea loc acel summit cu bluza schimbată, purta o helancă. Traian Băsescu nu s-a putut abţine: „Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire!”.

Uneori aveau haz împreună”, se arată în cartea Adrianei Săftoiu, scrie prosport.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Adevărul despre relaţia lui Traian Băsescu – Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidenţial: „Îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând pe biroul lui…”

  1. Eu pe …. coana Saftoiu asta, as intreba-o pe ce criteriu a fost promovat si barbat-su….. oare nu tot asa cum a fost promovata si ea, idem si toate celelalte rasuri de femei…. adica, tot asa pe barosaneala conform principiului „” La Harneala „” si uite-asa ne-am pricopsit numai cu somitati de-astea de doi bani care pe urma auzim cum au plagiat si ele cate-un pic asa dar au ajuns mari….. DOFTORESE IN DREPT…. UITE-ASA PESTE NOAPTE…. DIN BASCHETBALISTE…. Asta-i Romania unde deviza era ”’ Sa traiti bine ” Iar mai nou acum deviza este….. „” Romania lucrului bine facut „”

  2. Mi-aduc aminte cand Basescu a declarat public despre o matracuca ca o cunostea de cand era mica in fata blocului cand se juca in fustita de i se vedeau chiloteii….. parca, Sulfina Barbu…. nu sunt sigur dar am citit undeva pe Facebook chestia asta….. Asa ca va dati si dvs. seama ca asta era criteriul primordial in baza caruia le promova pe matracuce…. De tot rasul…. iar acum sa le vedeti pe matracuce cat de importante se dau ele…. de parca…. le strang chilotii !!!

  3. Cam ce pretentii ar putea avea cineva de la absolut….. toate matracucele lui Basescu…. absolut toate femeile promovate in functii de Basescu sunt toate o apa si-un pamant…. Adica, cam cat de prost trebuie sa fii astfel incat sa-ti poti imagina ca vreuna din matracucele lui Basescu ar fi fost promovata pe criteriul competentei ?!?

  4. Stimata doamna Saftoiu mai corect ar proceda daca și-ar face publice relațiile domniei sale decât a altora!O roade invidia?

Lasă un răspuns