Administratorul unui cămin al unei mari companii din Timișoara a hărțuit sexual o tânără muncitoare până a adus-o în pragul depresiei

Administratorul unui cămin al unei mari companii din Timișoara a hărțuit sexual o tânără muncitoare până a adus-o în pragul depresiei

Încercarea unei tinere în vârstă de 33 de ani de a-și câștiga existența în mod onest, muncind la filiala din Timișoara a celebrei companii Smithfield, a eșuat după doar trei săptămâni de la angajare. Motivele le veți afla citind scrisoarea pe care am primit-o recent pe adresa de mail a ziarului nostru din partea tinerei respective, Ana Maria C., din județul Vâlcea.

Subiectul ne era dezvăluit din start – “Cum ești hărțuită de administratorul analfabet al căminului <Casa Albă> de pe strada Polonă nr. 4, din Timisoara, cămin preluat de Smithfield România pentru a-și caza muncitorii din provincie, fără ca nimeni să ia nici o măsură” – iar continuarea era una șocantă. Iată cum sună: “Sunt absolventă de studii superioare, fiind de meserie profesor de limba română și de limba franceză.

Rămânând fără post din cauza faptului că numărul de elevi din satul unde predam a scăzut drastic, m-am hotărât să mă reorientez profesional, ca de altfel orice om dornic să muncească. Astfel că, într-o zi de la mijlocul lui septembrie, tot căutând pe platforma de anunțuri OLX, am găsit un anunț postat de firma Smithfield România din Timișoara, care angaja muncitori pentru abatorul lor, fostul Comtim.

Am sunat, ne-am informat, aici fiind vorba de mine și de mama mea în vârstă de 59 de ani, care este și ea o persoană dornică de muncă. Ni s-au detaliat condițiile de muncă, salariul, faptul că ni se vor face analize medicale, etc. Însă cel mai important lucru, așa cum scria si în anunț, ni s-a comunicat faptul că, pe durata efectuării analizelor medicale și apoi pe durata cât vom lucra la Smithfield, vom fi cazate într-o cameră decentă, de două persoane, doar noi două, la căminul <Casa Albă> de pe strada Polonă nr. 4 din Timișoara.

În data de 14 septembrie anul curent am ajuns în Timișoara în jurul orei 15,30, în autogara de pe fosta Cale a Buziașului, de unde am fost preluate de doi angajați de la Resurse umane Smithfield, care ne-au luat cu tot cu bagaje și ne-au dus la căminul menționat anterior. De aici încolo începe calvarul pe care vreau să vi-l semnalez și prin care sper, cu ajutorul dumneavoastră, mă refer la mediatizare, să nu mai treacă și alte doamne sau domnișoare care vor lucra pentru Smithfield și vor fi cazate în căminul <Casa Albă>.

Administratorul de acolo, un tip în vârstă de 33 de ani, care locuiește de asemenea în cămin alături de soție și de cei doi copii și care s-a prezentat sub numele de Adi, consideră locația respectivă ca fiind proprietate personală, hotărând după bunul plac cine trebuie să treacă prin patul său iar în cazul în care este refuzat, recurge la hărțuire, intimidare, interzicerea accesului la duș prin încuierea ușii, deși acesta este comun, etc.

Încă din prima seară, acest individ mi-a cerut numărul de telefon, eu crezând că este vorba despre comunicare strict pe latura de cazare, însă acesta a început să-mi trimită sms-uri în care eram întrebată ce tipuri de sex practic, dacă sunt singură, când a fost ultima dată când am făcut sex. Vă anexez mai jos doar o parte din sms-urile și whatsapp-urile trimise de această persoană, care dorea să primească favoruri sexuale din partea mea în fiecare noapte într-o cameră alăturată, tot din cămin, promițându-mi că a mea cameră, în care locuiam cu mama, va avea de toate, ba mai mult îmi va fi foarte bine la muncă, deoarece el e în relații bune cu toată conducerea Smithfield. Pe holul căminului eram prinsă forțat de mână, pipaită, de acest individ care insista tot mai mult.

După ce timp de peste o săptămână a fost refuzat sistematic, acesta a început să aplice o altă tactică, deoarece nu ne-a mai lăsat în cameră doar pe noi două, pe mine și pe mama, a adus bărbați peste noi în cameră, care chipurile erau cazați o noapte-două în cămin, în baza faptului că vor fi angajați, apoi plecau deoarece aveau antecedente penale. Ușa de la duș a devenit brusc închisă, cea de la toaletă la fel, așadar banalul duș sau nevoile fiziologice au devenit un lux pentru mine și pentru mama mea.

I-am cerut explicații, însă mi-a răspuns: <Nu-ți convine, valea! Asta e casa mea!>. Am fost traumatizată emoțional extrem de mult, am ajuns să fac atacuri de panică. Plângeam în fiecare zi în cămin, fiind consolată de mama și de ceilalți locatari, care mă îndemnau să merg la Resurse umane, să explic situația. Am făcut acest lucru, însă nu s-a rezolvat nimic, le-am arătat mesajele, le-am trimis screenshoturi, comportamentul lui era același.

Nu am mai suportat tratamentul inuman la care eram supusă și, alături de mama, ne-am dat demisia, deoarece să plecăm în chirie nu ne permiteam. Nu văd cum o altă femeie ar rezista, mai ales în situația dificilă pe care o traversăm din cauza pandemiei, la un astfel de tratament fără acces la toaletă, la duș, cu încă două persoane cazate, bărbați, într-o cameră de două persoane, deși eu o aveam pe mama, așadar eram de ajuns în cameră.

Și în momentul de față acest individ deține aceeași funcție, deși nu are studiile necesare, se poate vedea și din felul în care scrie, ba mai mult susține că a instaurat în această locație o adevărată Omerta, astfel că nimeni nu va declara nimic împotriva lui. Cum spuneam, dețin sute de mesaje transmise de acesta însă aici nu au încăput toate. Așadar pot spune că vă implor să mă sprijiniți în demersul de a mediatiza această situație prin care am trecut, deoarece sunt convinsă că acest ins va proceda la fel și cu alte femei”.

Nici o tresărire la Resurse umane

După ce am citit scrisoarea și mesajele, într-adevăr, edificatoare ale acelui “Adi”, din capturile foto pe care Ana C. le-a anexat, așa cum spusese, la mail-ul trimis către redacție, am contactat-o și am întrebat-o dacă a făcut o sesizare în scris către conducerea companiei Smithfield. Iată ce ne-a răspuns tânăra:

“Referitor la sesizarea făcută către cei de la Resurse umane Smithfield România, aceasta a fost efectuată verbal. În timp ce eu plângeam, domnii de acolo au spus că îl vor suna pe respectivul individ și îi vor cere să-și revizuiască acest comportament deviant, iar referitor la cheia de la duș, femeia de serviciu, mai precis aghiotantul acestui individ, dacă dorește să mai rămână acolo, să facă bine să mi-o dea, deoarece trebuie să am acces la duș.

Acestea au fost cuvintele unuia dintre domnii de acolo, de la resurse umane, căruia îi știu doar prenumele, Alex. Nu mi s-a solicitat să fac vreun demers în scris, doar să mă întorc împreună cu mama la cazare. Au văzut mesajele pe telefonul meu și au confirmat că e numărul acestui individ. Doar că atunci când am ajuns la cămin hărțuirea a continuat sistematic și mult mai pronunțat. I-am sunat, nu au mai răspuns, le-am trimis aceleași mesaje pe WhatsApp, la fel, tăcere totală”.

Explicații incoerente

Evident, pasul următor a fost să-l contactăm pe virilul domn Adi, cu care am avut următorul dialog:

– Avem o informație cum că ați fi hărțuit sexual o muncitoare cazată în căminul companiei Smithfield, unde sunteți administrator.

– Nu, în nici un caz, nimic de genul acesta… Cum să hărțuiesc, unde am ajuns? Astea vin, probabil, din partea nebunei ăleia, una Ana, că ea umbla cu chestii de genul ăsta, că umblăm cu prostituții, că umblăm cu manevre, jigniri, că copiii mei sunt plozi…

– Că sunt plozi?

– Da, numai jigniri…

– Păi plod înseamnă copil.

– Da…

– Păi și dacă v-a zis că aveți plozi, înseamnă că v-a jignit?

– Păi na, chestii de genul ăsta… În fine, eu nu le iau în seamă, pentru mine sunt egale cu zero. Dacă te cobori la mintea fiecăruia, nu ajungi niciunde…

– Doamna Ana mi-a transmis niște mesaje pe care i le-ați trimis dumneavoastră, în care o întrebați ce sex practică și altele asemănătoare. Recunoașteți că i le-ați trimis?

– Da, acestea sunt mesaje între doi oameni normali…

– Păi spuneați adineaori că e nebună, iar acum ziceți că e normală…

– Nu, discuția probabil… Ea a pretins că putem fi împreună și chestii de genul ăsta.

– Când a pretins?

– În momentul când a ajuns acolo.

– OK. Dați-mi, vă rog, și mie mesajele prin care doamna Ana își exprimă dorința de a fi împreună cu dumneavoastră.

– Păi foarte multe lucruri s-au întâmplat că na, ne-am ținut de mână prin mall, pe holurile căminului…

– Eu vă solicitam mesajele…

– Eu am partea cu jigniri și cu chestii de genul acesta, dar nu vreau să mă bag, nu mă interesează, eu nu vreau să mă cobor la mintea ei… Eu sunt însurat și nu am ce mesaje să trimit, vă dați seama…

– Păi și dacă sunteți însurat, de ce o întrebați pe doamna Ana ce sex practică?

– Domnul meu, eu nu mă bag, nu mă interesează chestiile astea… Eu am atâtea probleme pe cap, încât numai de chestia asta nu mai am chef acum. Adică e ceva care, să mă ierte Dumnezeu, am datorii mai multe decât sunteți voi toți la un loc…”.

Verba volant, scripta manent

Susținerile incoerente ale tânărului administrator erau departe de a ne convinge, însă i le-am expus Anei C., rugând-o să ne explice de ce i-a răspuns, totuși, chiar și monosilabic hărțuitorului său, precum și dacă este adevărat că s-a plimbat cu acesta prin mall. Prompt, fosta angajată a companiei Smithfield ne-a dat și aceste lămuriri:

“Am răspuns mesajelor pentru că am intuit că se va ajunge la această situație, nu mi-am dorit să intru în conflict cu această persoană care se pretindea a fi stăpânul acelui loc. Dacă nu ar fi existat acest schimb de mesaje ce dovadă aș fi avut? Doar prin vorbe nu ar fi fost verosimil. Nu am fost niciodată în niciun mall din Timișoara cu această persoană, nu m-am plimbat cu el de mână, nu mi-am dorit nici o relație cu această persoană, nimic din răspunsurile mele nu denotă acest lucru, eu am vrut să îi explic că nu sunt pregătită pentru o relație, eu veneam după o situație dificilă, îmi doream liniște și un loc de muncă. Am crezut că va înțelege, mi-am dorit să fiu diplomată, nu să intru în conflict cu el. Cât am locuit în Timișoara, singura cu care am mers la cumpărături a fost mama mea”.

“Ana iubi meu”, la cinci minute de la sosire

Ulterior, într-o conversație telefonică, Ana C. ne-a explicat că hărțuirea și șicanele la care a fost supusă timp de trei săptămâni au determinat-o să demisioneze și să se întoarcă acasă, în Vâlcea:

“Nu am inițiat nici o relație cu acest domn și nu mi-am dorit niciodată nici o relație. El are și un mesaj în care spune <M-am săturat să tot fug după tine, să te opresc pe hol și tu să fugi>. Dacă mi-aș fi dorit o relație, nu aș fi fugit de această persoană, dacă aș fi acceptat compromisul de a fi amanta lui – căci dânsul are o soție și doi copii minori – aș fi avut camera la nu știu ce nivel. Dar dacă eu nu mi-am dorit lucrul acesta, eu a trebuit să stau acolo și să plâng în fiecare zi, până când eu și mama ne-am decis să plecăm, pentru că asta era soluția.

Să aducă domnul Adi mesaje de la mine în care să-i spun <Da, te iubesc, m-am îndrăgostit de tine> sau <Vreau o relație cu tine>. Asemenea mesaje nu are din partea mea! Eu nici nu i-aș fi dat numărul de telefon, căci inițial mama mea a zis să i-l dea pe al ei, dar el a zis <Nu, să mi-l dea fata>. Și când și-a trecut numărul meu în telefon, am văzut că și-a trecut <Ana iubi meu>, ceea ce mi s-a părut deplasat și am intuit că se va ajunge aici. Dacă vezi un om pentru prima dată, îți dă numărul de telefon și tu deja îl treci cu <iubi>, e ceva ciudat acolo…”.

“Soluție” în bătaie de joc: cazare la zece kilometri distanță

Dincolo, însă, de acțiunile acelui Don Juan de mahala, frapantă rămâne atitudinea pasivă a reprezentanților companiei Smithfield cărora li s-a plâns Ana C. Iată ce ne-a mai spus tânăra:

“Am întrebat la Resurse umane dacă e nevoie să merg și la conducere. Ni s-a spus că nu e necesar și că să mergem la cazare eu și mama, că îl vor suna ei pe Adi. Erau un domn Cosmin și un domn Alex la Resurse umane. Mi-au spus că e posibil să ne ducă într-un alt cămin, undeva în Mehala. Dar de-acolo eu ar fi trebuit să îmi plătesc taxi-ul ca să vin la muncă, să mă trezesc la 3 dimineața, că începeam tura la 6.

Eu le-am spus că nu mi se pare normal să fiu eu dusă în Mehala, în loc să înceteze dânsul cu comportamentul acesta. Dânsul a adus acolo, într-o cameră de două persoane, paturi suprapuse și a cazat doi bărbați, ambii cu cazier. Au plecat, că Smithfield nu i-a angajat, că au cazier, apoi au venit o doamnă și un domn, Lucica și Cristi, apoi au plecat și aceia. Pe toți care veneau noi domnul Adi îi caza în camera noastră, cu mine și cu mama mea… Și apoi râdea și îmi spunea: <Mâine aduc golanii ăia, poimâine vi-i bag pe ceilalți…>”.

Toleranță zero sau empatie zero?

Finalmente, înainte de publicarea articolului, am contactat și conducerea companiei Smithfield, solicitându-i să ne comunice de ce reprezentanții firmei au permis ca abuzurile administratorului să continue și după ce ei fuseseră deja informați cu privire la cazul C., precum și măsurile pe care intenționează să le ia acum compania. Iată răspunsul primit:

“Tratăm cu foarte mare seriozitate informațiile pe care ni le-ați comunicat și dorim să vă mulțumim pentru oportunitatea pe care ne-ați oferit-o de a vă răspunde. Compania noastră are toleranță zero față de orice practici care pot afecta bunăstarea fizică și emoțională a tuturor angajaților. În ceea ce privește solicitarea dvs., situația semnalată este deja în curs de cercetare. După finalizarea cercetării, vom lua toate măsurile corespunzătoare. Reiterăm angajamentul nostru de a menține un mediu de lucru sigur și sănătos pentru toți angajații noștri”.

Sigur, pe hârtie dă bine expresia “toleranță zero”, dar realitatea e că, hărțuită în ultimul hal și prăbușită psihic, Ana C. a căutat în zadar ajutor la departamentul de Resurse umane al companiei. Nu doar că nimeni de-acolo n-a mișcat un deget pentru a rezolva situația, dar acei domni cu care a vorbit tânăra i-au oferit o soluție în bătaie de joc: cazare într-un alt cămin, în cealaltă parte a orașului! Asta de parcă salariul plătit de Smithfield unui muncitor obișnuit i-ar permite acestuia să se deplaseze zilnic cu taxi-ul din Freidorf până în Mehala… Toleranță zero pe hârtie, empatie zero în viața reală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

43 thoughts on “Administratorul unui cămin al unei mari companii din Timișoara a hărțuit sexual o tânără muncitoare până a adus-o în pragul depresiei

 1. Sincer, unele raspunsuri nu erau de dat. Adi asta oricum este un dobitoc. Saraca fata probabil acum a intalnit primul dobitoc, nesimtit si cu tupeu. Nu raspundeti fetelor la toti retardatii, viata voastra particulara sau sexuala este treaba voastra. Aveti grija de voi.

 2. De ce nu a mers la Politie ? Mesajele astea pot fi reclamate la Politie ca hartuire sexuala. Si s-ar fi saturat Adilica de metodele astea. 

 3. OMUL ARE PROBLEM PSIHICE MARI  TREBUIE NTERNAT CIT DESPRE CEI DE LA RESURSE UMANE AR TREBUI DATI TOTI AFARA EVENTUAL DATI IN JUDECATA DE FATA .

 4. As fi făcut asta si intentionez la modul cel mai serios să o fac ,adică să depun o plângere penală împotriva acestui individ însă nu ii stiu numele complet.Angajații de la resurse umane nu doresc să imi ofere numele lui complet,desi am făcut nenumărate solicitări. 

  1. Eu zic sa faci formele și sa depui plângerea iar organele abilitate sa facă bine sa ii afle identitatea după ce tu le pui la dispoziție toate informațiile pe care le ai referitoare la acest gunoi ordinar, ca nu ii putem spune om.

 5. Și? Domnule Valer Martin, șeful departamentului de HR ce spune? Că în alte dăți a dat dovadă de o mult mai proptă ”acțiune” …

 6. Draga Ana eu în locul tău as deschide o acțiune în instanta,și le-as cere daune morale …sa vorbească singuri…cu atât mai mult ,ca acest incident nefericit a fost făcut public,avocații lor nu ar avea nici o șansă….genul acesta de companii nu sunt prea îndrăgiți pe aici….și printre altele ,cred ca mulți oameni simpli de aici te-ar susține…nu ceda,pt ca asta înseamnă să încurajezi o asemenea atitudine,din partea mea ai un mare RESPECT .

  1. Auzi draga meai noi am locuit in camin si o stim pe acceasta femeie nu e ceia ce pare ia a dat tot ce e in covienta ei dar na specificat ca din prima zi dumeaiea a avut mai multe sicanari cu diferiti barbati chiar si cu cei invarsa 
    

  2. Multumesc frumos !Înseamnă mult pentru mine cuvintele tale .Spre deosebire de ei, eu dau dovadă de empatie si mă gândesc că ar putea trece prin astfel de cosmar si alte femei.În plus sunt o femeie care nu a acceptat, nu acceptă si nu va accepta niciodată astfel de compromisuri. Primul pas e plângerea penală care va ajunge luni pe masa procurorilor timișoreni.

   1. Ana sti bine ce ai facut in camin din prima zi cand ai ajuns de ce ataci intruna un om care tia vrut binele noi am vazut cand teai urcat la el in masina cu mama ta  eram acolo de ce atata ura si invidia dor din fapu ca a fost pus sa puna omeni in camera cu tn toata lumea sta acolo cat 4 in camere doar stiai ca nai venit la hotel si daca erai domna nu mai statei la  mosu in barte si plangeai ca il lasi si pleci dc atata ura nu inteleg dar tu nu vezi gunoiele din ograda ta  inainte sa faci rau la cineva uitete si gandeste ceai facut tu ca o domna si femei cinstita nu face ce ai facut tu din prima zi asa ca nu mai ataca si cand vrei sa faci rau zi pana la capat adv nu numai ce iti covine tie unu nu ma intereseaza cea fost intre voi sau ce acuzi nu il stiu ca persoana pe adi nici pe tine dar stand acolo si mereu afara am vazut multe  ceai facut si nu uita 

    1. Stimate domn înainte de toate de ce nu îți dai  reala identitate? Nu am auzit de Chen cât am locuit acolo.Înțeleg faptul că ti a adus  o sumă modică însă abține  te de la aberații si pune te la punct cu folosirea limbii române. Spre deosebire de tine eu mi am dezvăluit identitatea si am probat fiecare afirmație ,nu doar vorbe in vânt. Nu esti coerent în ceea ce afirmi ,spui că nu mă cunosti pe mine ca persoana si nici pe acel individ însă în acelasi timp afirmi că locuiesti acolo si stai mereu afară …

  3. Modul in care vorbesti ca sau facut cazariile si modul in care sa exprimat sunt ferm covins ca nu a vorbit asa iar cazarea omenilor o facea dupa locurile disponibile,pe noi cand nea cazat nea vorbit frumos nea sprijinit si nea ajutat cum a putut iar pe holurile respective nu am auzit sa mute pe cineva in mod intentionat iar la voi au fost ultimele 2 locuri disponibile

 7. Nelu și Chen …cred ca sunteți una și aceeași persoana alias Adi….pt ca voi aveți toți ca unul talentul de a macelari limba romana….ca dam pe google translate și se oprește curentul la trei cartiere…un lucru este clar….Ana este o femeie cu coloana vertebrala și chiar dacă situația personala a fost în asa fel încât a acceptat un loc de munca sub nivelul ei de pregătire, suntem ferm convinși din ceea ce știm deja ,ca aceasta tânără nu ar accepta niciodată un cretin analfabet în viata ei….dacă nu s-a înțeles asta ,este limita de înțelegere a celor cu doi neuroni leșinați gen Chen& Nelu…..Ana mergi mai departe, fi întotdeauna tu ,și nu tine cont de opiniile unor retardați…ceea ce ai trăit tu nu poate fi evaluat în bani,pt ca mutilarea sufleteasca a unei femei uneori este ireparabila, dar tu Ana ești  înainte de toate un OM puternic și bun iar D-zeu va fi întotdeauna alături de tine.

  1. De ce lati facut ANALFABET pe baiatul acesta cand un om ANALFABET nu stie sa scrie si sa citeasca dupa cate sitim noi toti , daca este ANALFABET logic nu ar si sa scrie

 8. „Alexa”, „Alina” si „Chen”, va tradeaza IP-urile ca sunteti una si aceeasi persoana 🙂 Bine, va tradeaza si gramatica, dar asta deja nu mai conteaza 🙂

  1. Asa este d-le Ciprian ….cand ești prost de mic….atunci când ești mare ,doar te joci….în cazul acestui personaj Adi-Alexa-Chen….clar una și aceeași persoana….Alexa ma întreabă de ce l-am făcut analfabet ? Nu ma pot opri din ras….Doamne ,vezi ca te bate gramatica dar tu insiști sa scri mesaje….pana acum știau doar apropiații ca e tâmpit,acum știe un oraș întreg….Alexa ori cum te numești….ar trebui sa faci câțiva pași….pasul nr 1.gradinita la seral….și apoi…mai vedem..

 9. La casa alba sa sta amestecați și noi am stat acolo  și toți am stat amescat familie cu bărbați sau femei când faceai baie se făcea la comun și bărbați și femei ea și la baie la fel   știa la ce vine  dacă vrea condiții sa se duca la hotel dacă era o femei cinstita nu accepta din prima  zi . Și  când nu ia mai dat acu îl face analfabet e frumos 

 10. Adi e un om su sufletul bun și ii ajuta pe toți care  are nevoie. Și nu  mai vb urat despre el voi nu va gândiți și la fam.lui.

 11. Mai Antuaneta….sau Adi….vad ca ești travestit acum….tu chiar nu ai înțeles…ca dacă te bate gramatica….tehnica te omoară….dacă mesajele sunt scrise de la același IP…..tu cel care scri toate mizeriile din care nimeni nu înțelege nimic….asta denota ca ori ești beat ori prost….și beat nu poți sa fi tot timpul….deci asta e starea ta naturala.Vreau sa felicit jurnalistul pt investigația și pt munca făcută,sper ca Ana sa meargă pana la capăt și cei care au greșit sa plătească, va fi susținută cu siguranță pt ca aceasta tânără nu merita o asemenea atitudine și sper ca autoritățile sa tina cont de probele tinerei și sa facă dreptate.Amin

  1. Mulțumesc frumos încă o dată pentru vorbele tale si pentru susținere! Clar,nu meritam să mi se întâmple asta ,însă e limpede pentru mine că e o practică veche acolo si că nu sunt nici prima ,nici ultima căreia i se va întâmpla dacă autoritățile nu iau măsurile necesare. Eu am depus ieri o plângere penală împotriva acestui individ pentru hărțuire sexuală. Deocamdată astept. ..Îmi doresc din tot sufletul ca această persoană să răspundă penal!

   1. Draga ana sa sti din propia experienta ca si eu am avut aceeasi intamplare ca si tine si eu am fost buna de plata adica daune morale respectivului ca iam publicat poza la ziar fara acordu lui si ma dat in judecata ca iam incalcat intimitate si judecatorul mia dat daune morale 20.000 lei pentru ca am publicat fara acordu lui si el a primit amenda de 10.000 lei pentru hartuire psihologice adica au fost doar mesaje cu tenta sexuala si insistare sper ca tu sa ai alt noroc si sa se soliciteze  cazul alfel Mult succes si toate cele bune

    1. „Andreea”, nu ai avut nici o experienta 🙂 Conform IP-urilor, esti acelasi personaj care se ascunde si in spatele nick-name-urilor „Alina”, „Alexa” si „Chen”. Sau toti ati avut aceeasi experienta? 🙂

     1. Daca cineva a postat,fara acordul tau,mesaje filme sau date personale de contact privat,trebuie sa se adresezi administratorului respectivul site pentru pentru a elimina continutu nedorit.In cazul in care ti de refuza indepartarea  imaginilor, mesajelor  si datele de contact ilegat postate,poti face plangere penala in baza art 226 cu Nou Cod Penal,cu privire la violarea vietii private citeste si dupa vorbi

     2. „Andrei”/”Andreea”/”Alexa”/”Alina”/”Chen”, citești doar ce vrei tu din articolul 226? 🙂 Ai uitat partea asta: (4) Nu constituie infracţiune fapta săvârşită: a) de către cel care a participat la întâlnirea cu persoana vătămată în cadrul căreia au fost surprinse sunetele, convorbirile sau imaginile, dacă justifică un interes legitim; b) dacă persoana vătămată a acţionat explicit cu intenţia de a fi văzută ori auzită de făptuitor; c) dacă făptuitorul surprinde săvârşirea unei infracţiuni sau contribuie la dovedirea săvârşirii unei infracţiuni; d) dacă surprinde fapte de interes public, care au semnificaţie pentru viaţa comunităţii şi a căror divulgare prezintă avantaje publice mai mari decât prejudiciul produs persoanei vătămate.
      Îți dau un sfat: înainte de a formula plângeri penale, învață gramatica limbii române, am auzit că ajută mult 🙂

     3. Andrei -Adi,plângere penala ca ti-a fost publicata poza….bravo …dar ceea ce ai făcut tu este absolut normal nu ? Mai tupeu jegos ,pai fundul porcului este lux pe lângă obrazul tău…jurnalistul și-a făcut datoria de OM și sper ca prin ceea ce a publicat el ,sa creeze un precedent în asa fel încât tâmpiți psihopați ca tine sa fie închiși pt mulți ani .

    2. Mulțumesc mult pentru sfat însă chiar nu era necesar! La fel îți spun si ție, pune-te la punct cu folosirea limbii române! Banii nu sunt o problemă, mai ales când e vorba de a întreprinde un demers legal.Te rog nu mă mai face să repet!În ciuda tuturor încercărilor penibile de intimidare merg până la capăt! Sunt o femeie care dă dovadă de verticalitate, nu se apleacă în funcție de cum bate vântul, de asta am si ales să plec de acolo cu capul sus,nu sa ajung să mă compromit !

    3. Mai Adi ,dacă Andreea este numele care i-ti place ….sper ca asa o sa te strige băieții în pușcărie…cu atât mai mult cu cât chiar tu spui ca au mai fost asemenea episoade….deci ai comis o infracțiune în forma continua….bravo….dacă te culci prost nu ai cum sa te trezești deștept….

   2. Ai procedat super bine….speram ca legea sa fie aplicata….ai FB ? As vrea tere mult sa ținem legătura.am o fica cu câțiva ani mai mica decât tine…este plecata din tara…nici nu vreau sa ma gândesc cam ce reacție as putea avea ,sa știu ca trăiește o asemenea trauma….indivizi de nivelul acestui cretin ,nu au ce cauta intr-o societate care se vrea civilizata

    1. Vad ca vrei si tu sa ajungi pe acolo tea platit bine ana  🤣🤣🤣 si ce treaba sa am cu adi sau cum lo chema domna aris ce nume fals ai daca vrei dami facebok sati arat cu cine se pupa si etc ana pe scarile caminului sa vezi adevarata fata a anei si sati arat ce vorbeste fostu de ea daca tot vrei adevar

     1. Cocluzia este ca esti muuuuuuuuult mai prost dacat i-si poate inchipui cineva…..ai probleme mari cu gramatica,sper sa ai probleme si cu legea,pt ca un psihopat impertinent ca tine lasat in libertate este pericol social.

     2. Da da așai ana si noi vorbim tot cu probe avem atâtea incat tu ai sa fii buna de plata crezi ca ai fost singura care stătea in camin cănd stăteai cu un sir de vidnamezi pe scările caminuleu si făceai ce făceai din primele ore cand ai sosit  dece nu spui cum tu ai probe si noi cei care stăm și acum in cămin si înca multe decăt tine leai spus ca iei pastile de neuroni 

     3. Eu nu am cum sa ajung pe acolo ,dar pot ajunge la șefi tăi, sa le recomand sa-ti dea un șut în fund, jigodii ca tine nu as angaja nici dacă ar lucra pro-bono…

     4. Nu merită să ți mai bați capul cu el,e cantitate neglijabilă. Deja afirmă că te am plătit! Mâine cred că va spune că sunt agent sub acoperire. Nu am facebook doar Instagram. Si eu îmi doresc să ținem legătura! El nu înțelege că un demers legal se transeaza pe masa legiuitorului nu prin comentarii  de doi lei.Totul stă în probe nu în vorbe! Dar vezi e greu ,noi venim din tagme diferite, noi ne am tocit coatele pe băncile scolilor,când el mânca semințe eu dădeam licența, pe care am promovat  o cu 9,60,fapt dovedit prin diploma trimisă si la redacția publicației, atasata si la dosarul de angajare la Smithfield! 

 12. Antuan-Alex…Adi etc….ești cam stresat…stai liniștit ca de ceea ce i-ti este frica nu scapi….și dacă tot ai pomenit de familie…atunci când te-ai comportat ca un dobitoc nu aveai familie? Tanara aceea nu avea familie ? Tupeu jegos i-ti trebuie sa te comporți asa….eu cred ca ai probleme mari…

 13. Aris te crezi distept și comentezi la toți Petru înjuri care aduci la acest om poți fi dat în judecata. ÎL cunoști pe acest om ca să vorbești urat mai interesați-vă și cine este aceasta Ana 

  1. Mai băiatule nu are importanta cine este Ana,tu ești angajat ca și administrator,nu sa calci cu ciubotele în viețile personale ale oamenilor.Nu înseamnă NU ! Ce nu ai înțeles?,continui sa bați câmpii la adresa ei…tu chiar nu realizezi ca te incriminezi singur ,și ca deschizandu-se un dosar penal pe numele tău se vor face cercetări informatice și se va demonstra ca tu indiferent sub ce nume postezi ,ești autorul acestui șir de denigrari la adresa acelei tinere? Ce te interesează pe tine viata personala a acelei fete ? De ce i-ti permiți sa-i pui asemenea etichete ,doar pt ca ți-a spus NU ? Se va tine și de asta cont la dosarul penal deschis….sper sa auzim în curând ca pleci militar….am impresia ca tu nu realizezi în ce situație de rahat ești.Politistii înainte de toate sunt oameni ,sper sa primești ceea ce meriți pt nesimțirea ta

   1. Dar tu dece denigrezi un om care nici viata lui personala nu o sti tu critici si jignesi un om dor din simple mesaje  respectiva ana daca era doamna nu ii raspundea si il bloca dar si ei ia placut sai dea nas si na spun NU de la inceptu daca era doamna nu se urca la el in masina la o ora de cand ajunsese dece iti dai cu parerea si jignesti omu in fel si chip  daca nu stiii dc sa ajuns aici femeia pana nu ridica coda cainele nu latra deci ia ia placut si nu aspun Nu din prima ia placut sai dea nas 

    1. No comment.tu i-ti meriți soarta….chiar ești irecuperabil, adică dacă o femeie în anumite circumstanțe face conversație cu cineva, în gămălie ta pe care tu o numești creier, crezi ca acea femeie este disponibila nu….și dacă ea spune clar NU,tu băiat deștept începi sa-i faci viata un coșmar….am înțeles ca ai copii….dacă fica ta ar fi hartuita de un om care nu înțelege ca NU este NU,cum te-ai simți.. 
      

     1. Mulțumesc frumos! Chiar esti o persoană deosebită dar cred că a devenit stresant să îți pierzi timpul cu asa ceva…De ce nu e toată lumea ca tine?Esti una din persoanele care înțelege prin ce trec si cât de greu e!Chiar poți să ți dai seama peste ce persoană am dat acolo!Si în continuare vine cu aberații fără a le dovedi cu nimic.Eu nu eram obligată să blochez pe nimeni,treaba stă în felul următor nimeni nu trebuia să îmi trimită mesaje prin care să mi se ceară favoruri sexuale în fiecare noapte. Chiar il rog să mai schimbe repertoriul că ne a plictisit,nu i asa?Tu ai Instagram? 

     2. Sper sa luam legătură prin d-l Brindescu,o sa-l contactez eu și o sa-l rog ,sunt un părinte furios înainte de toate ,pt ca și fica mea a trecut prin asa ceva,nu s-a ajuns atât de departe pt ca eu nu am fost atât de eleganta….sunt un om bun ,dar când vad nesimțirea personificarea ….tratez lucrurile ca atare….

Lasă un răspuns