Accident grav: Şoferii a două TIR-uri au murit, după ce vehiculele s-au ciocnit frontal şi apoi au luat foc. Video

Doi bărbaţi au decedat, vineri dimineaţa, în urma unui accident petrecut pe DN 6, în apropierea localităţii Slatina Timiş, după ce TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal, circulaţia în zonă fiind întreruptă.

CITEȘTE ȘI: Patroana restaurantului Trio din Giroc, victimă a accidentului rutier produs de Dorel Săndesc, a murit

„Accidentul a avut loc în această dimineaţă, pe DN6, în jurul orei 8,20, în apropierea localităţii Slatina Timiş, unde două TIR-uri s-au ciocnit frontal. În urma impactului, la unul dintre cele două TIR-uri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina, cât şi remorca. Ulterior, incendiul s-a propagat şi la cel de-al doilea TIR. Din nefericire, ambii şoferi au fost declaraţi decedaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

După sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că în accident a fost implicat şi un al treilea TIR. În acest caz, însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

CITEȘTE ȘI: Cazul fetiţei de 3 ani, închisă două zile în casă lângă mama ei decedată, în atenţia specialiştilor. Tatăl copilului se întoarce în ţară

„Autovehiculele au fost îndepărtate pe o rază de o sută de metri. Unul dintre TIR-urile implicate în accident este înmatriculat în Cehia. Nu se cunoaşte, încă, încărcătura transportată de autovehiculele implicate în eveniment”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

CITEȘTE ȘI: Situaţie penibilă la un liceu de elită din Timişoara. Un adevărat focar de infecţie. Elevii sunt scârbiţi! (video)

La faţa locului intervin de urgenţă cinci echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Se acţionează cu două maşini de stingere, o descarcerare, o maşină de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD, unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi unul al IPJ Caraş-Severin, scrie antena3.ro.

Sursa video: Facebook/NewsMehedinti


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.