Patroana restaurantului Trio din Giroc, victimă a accidentului rutier produs de Dorel Săndesc, a murit

biciclist

Patroana restaurantului Trio din Giroc, care a fost victima unui accident rutier produs de medicul Dorel Săndesc, a pierdut lupta cu viața, aseară, după zece luni de comă.

Femeia a fost implicată într-un accident care a avut loc, în Giroc, în aprilie 2018, când Dorel Săndesc, aflat la volanul unui Jaguar, nu a acordat prioritate unui alt autoturism, la intersecția cu strada Dunărea.

CITEȘTE ȘI: Cazul fetiţei de 3 ani, închisă două zile în casă lângă mama ei decedată, în atenţia specialiştilor. Tatăl copilului se întoarce în ţară

În urma impactului, patroana de la restaurantul Trio a fost grav rănită, starea ei fiind gravă, de atunci aflându-se în comă.

Ofelia Marincu s-a stins, aseară, la spital.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Patroana restaurantului Trio din Giroc, victimă a accidentului rutier produs de Dorel Săndesc, a murit

 1. Cum poti fi o reptila? trax, s-a intimplat ,dar cite vieti a salvat acest Domn Prof. Habar nu ai. Dumnezeu sa o odihneasca pe victima, iar Domnului Prof.Dumnezeu sa ii dea putre sa traca peste acest eveniment nefericit, ca multi bolnavi il asteapta care au nevoie de ajutorul domniei sale

 2. Sa ți fie rusine ca vb așa despre domnul profesor Sandesc,se putea întâmpla la oricine,este un im foarte credincios,cu bun simt care toată viața nu va uita acest accident,de ce crezi ca familia i a dat voie sa se ocupe de ea sau de ce unele persoane care s au operat in afara țării l au chemat ca medic anestezist?noi nu avem nici un drept sa l judecam,numai el stie ce e in sufletul lui

 3. Dumnezeu ii sus si vede tot ce se intimpla! Si de-o parte si de alta! Noi nu judecam ;incet, incet toti trebuie sa platim pentru ce am facut si facem! Dumnezeu s-o ierte!

 4. Criminal care la locul accidentului de frica sa nu fie linsat! tipa ca-n gura de sarpe ca soferul vinovat a fugit! Criminal care trebuie sa plateasca pentru crimele sale

 5. Buna ziua,
  Exact cum Dl Sandesc a salvat multe vieti si Dna Patroana de la Trio a ajutat foarte multe persoane la Manastirea de la Partos ani la rand. Deci nu trebuie sa vedem asa lucrurile.
  Faptul ca nu a acordat prioritate si a rezultat o victima care a decedat este foarte grav, iar un om de rand ar fi facut puscarie pentru fapta sa, dar aici tind sa cred ca, conexiunile Dlui Sandesc si banii l-au scapat fara o zi de puscarie.
  Cred ca dreptatea trebuie sa fie si pentru dulai nu numai pentru catei.
  O zi buna.

Lasă un răspuns