Situaţie penibilă la un liceu de elită din Timişoara. Un adevărat focar de infecţie. Elevii sunt scârbiţi! (video)

O situație penibilă şi extrem de periculoasă ne-a fost sesizată de un cititor care a surprins-o la Liceul ”J. L. Calderon” din Timișoara, unde elevii s-au arătat scârbiți de situația toaletelor.

Mai exact, în pisoarele aflate la vestiarul sălii de sport a școlii au fost puși saci de gunoi din plastic, în care urina a rămas colectată, degajând un miros greu suportabil.

Deși, în general, urina este sterilă, ceea ce înseamnă că în ea nu se găsește nici o bacterie, există posibilitatea ca toaletele să fi fost folosite și de persoane care suferă de infecții urinare, microbii putând fi transmiși prin picături următorilor utilizatori.

E cu atât mai grav, cu cât autoritățile sanitare, cât și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Timiș au solicitat directorilor unităților de învățământ acordarea unei atenții sporite regulilor de igienă, în această perioadă în care România se confruntă cu epidemia de gripă.

Un punct de vedere din partea echipei manageriale a Liceului ”J. L. Calderon” nu a putut fi obținut, în ciuda demersurilor efectuate.

0 Comments

No Comment.