Consilier judeţean exclus din partid

nistor geana 1

E măcel la ALDE Timiş. Consilierul judeţean Nistor Geană a fost exclus din partid, în urma unei şedinţe în care i s-au reproşat mai multe aspecte care ar fi afectat partidul.

CITEȘTE ȘI: RCA 2019. Preţuri dublate şi pentru şoferii care nu au comis accidente

Automat, Geană şi va pierde şi calitatea de consilier judeţean. După aflarea deciziei, cel sancţionat a remis un comunicat de presă, în care susţine că la baza excluderii sale se află următoarele aspecte: nu a obţinut contracte pentru unii colegi de partid; a cerut explicaţii pentru că nu s-au emis chitanţe în cazul cotizaţiilor de partid; a cerut să i se restituie banii cheltuiţi în campania electorală din 2016.

În replică, Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş, a declarat: „Motivele excluderii domnului Geană sunt foarte clare şi acoperite cu dovezi. El a încălcat statutul ALDE, nu a respectat deciziile organismelor de conducere, nu a avut un raport de activitate şi nu a avut absolut nici o iniţiativă în consiliul judeţean”. Geană nu e singurul indezirabil din partid.

Chiar şi Traian Stancu, vicepreşedinte al CJT, pare să fie pe fărăş. „Traian Stancu e încă în analiză.

O să decidem în curând”, a declarat Cucşa, referitor la susţinerea de care s-ar maiputea bucura actualului vicepreşedinte al CJT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Consilier judeţean exclus din partid

Lasă un răspuns