Sentinţă de divorţ în politică

Nicolae Oprea

În 21 septembrie, este aşteptată sentinţa în privinţa contestaţiilor depuse la unificarea dintre UNPR şi PMP, fuziune care a complicat foarte mult lucrurile pe scena politică.

CITEȘTE ȘI: Femeie moartă în Lacul Pădurice! A fost găsită în această dimineaţă

UNPR a încercat, prin liderii săi, o rezolvare amiabilă a conflictului iscat, în sensul anulării fuziunii, însă PMP a refuzat, aşteptând verdictul instanţei.

Nicolae Oprea, vicepreşedinte UNPR Timiş, consideră că cei aflaţi în măsură să se pronunţe ar trebui să judece nu doar în litera legii, ci şi în spiritul ei, mai ales atunci când e vorba de formaţiuni politice:

CITEȘTE ȘI: Case fără utilități într-un cartier dintr-o comună timișeană

„Nu există nici o logică pentru ca noi să formăm o structură politică plină de intrigi, de neînţelegeri, ci, dimpotrivă, să se stabilească formaţiuni care au identitatea lor, programul propriu, mersul şi drumul lor firesc.

Starea actuală conduce la concluzia clară şi fermă că o continuare a absorbţiei nu este benefică pentru nici un partid, iar această stare de incertitudine, care durează de peste doi ani, a făcut ca atât UNPR, cât şi PMP, să devină partide închise şi nefrecventabile, ceea ce va duce la dispariţia lor de pe scena politică. Pentru membrii şi aleşii UNPR ar fi bine să avem libertatea de a ne forma un program coerent, nu să stăm în umbră, fără nici o viziune sau perspectivă.

CITEȘTE ȘI. Super captură a unui pescar în centrul unui oraş timişean! Astfel de exemplare nu s-au mai prins de mai bine de 15 ani în acea zonă

Nu am nimic cu oamenii din PMP, pe care îi stimez, dar sunt preocupat de cei din UNPR, care doresc să îşi continue activitatea politică şi nu ştiu încotro să se îndrepte.

CITEȘTE ȘI: Câine îngropat de viu într-o criptă

Pentru mine, personal, nu mai există nici o miză, pentru că eu, cu acest mandat de consilier judeţean, mi-am încheiat activitatea”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *