Ziua de curăţenie la Dumbrăviţa, Baraj şi Pădurea Verde

Ziua de curăţenie la Dumbrăviţa, Baraj şi Pădurea Verde

Sâmbătă, de Ziua Pământului, o echipă de voluntari inimoşi a participal la acţiunea ”Ziua de curăţenie”, proiect în cadrul căruia, înarmaţi cu peste 300 de saci de plastic, adulţi şi copii au adunat gunoaiele din Dumbrăviţa, dar şi din zonele Baraj şi Pădurea Verde.

”Oamenii vin în pădure, dar uită să-și ia mizeriile atunci când pleacă. Vine 1 Mai, iar ai noștri ies la iarbă verde, cu mic cu mare. Pentru ca prichindeii să primească <<educația>> cuvenită, li se predă o <<lecție de patriotism>> în mijlocul naturii. În urma lor rămân peturi, doze, caserole, sticle și mult deranj. Ai noștri fac asta, de fiecare dată…

Codru-i frate cu românul? Poate cu cel responsabil şi civilizat, căci codrul nu vrea să fie frate cu cel care îl murdăreşte și își bate joc de el. Pe moment, am făcut curăţenie aşa cum ne-am propus, aşa cum facem din vreme în vreme, dar sperăm ca autoritățile să-și dezvolte abilitățile de detectivi, să-i găsească pe aceşti indivizi care lasă mizerie în natură și să aplice legea, de câte ori au ocazia.

CITEŞTE ŞI: Administrația Fritz vrea să construiască cea mai scumpă parcare din România. La o valoare triplă față de alte orașe și dublă față de Occident

Abandonarea deșeurilor la întâmplare este o practică greșită și trebuie taxată ca atare”, a transmis Ciprian Borza, în numele voluntarilor implicaţi în acest proiect.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *