Se deschide Parcul Primăverii, la Timişoara. 8 zile de veselie cu Vama, Alina Eremia, The Motans şi multe alte vedete

Se deschide Parcul Primăverii, la Timişoara. 8 zile de veselie cu Vama, Alina Eremia, The Motans şi multe alte vedete

Se deschide Parcul Primăverii, la Timişoara. 8 zile de veselie cu Vama, Alina Eremia, The Motans şi multe alte vedete

Luni, 24 aprilie, la ora 16, se deschide Parcul Primăverii la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Urmează 8 zile pline de atracții, concerte cu intrare gratuită și delicii pentru gurmanzi.

Parcul Primăverii, eveniment finanțat de Consiliul Județean Timiș, își deschide porțile pentru toți doritorii de o plimbare în aer liber într-un cadru vesel, care promite o experiență surprinzătoare pentru vizitatori.

Dedicat familiilor și copiilor, Parcul Primăverii așteaptă timișenii, dar și turiștii, cu trei scene amenajate în mijlocul naturii, cu concerte live, cu o zonă de unde pot fi cumpărate preparate gustoase, cu un bazar pentru artizani și, mai ales, cu un decor de excepție.

Atelierele gratuite de creație vor oferi oportunitatea copiilor de a-și dezvolta imaginația și creativitatea, și, totodată, de a-și exprima ideile și sentimentele prin artă.

„Cu siguranță, vor fi multe momente pline de bucurie și emoție în cadrul activităților propuse pentru familiile cu copii. Pentru cei mici va fi amenajată o zonă de aventură care promovează mișcarea în aer liber, vor fi spectacole de teatru și alte elemente captivante pentru a-i ține ocupați. Nu vor lipsi nici tururile ghidate gratuite oferite de Muzeul Satului Bănățean cu plecare de la troiță, din apropierea intrării în muzeu” a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Concertele cu nume mari din industria muzicală încep vineri, 28 aprilie și continuă până luni, 1 mai, la scena principală.

Vineri seară, 28 aprilie, de la ora 21:00 este programat un concert cu formația A.S.I.A, trupa care a făcut furori în clasamentul românesc de-a lungul mai multor ani.

Sâmbătă, 29 aprilie de la ora 21:00, Alina Eremia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, va urca pe scena Parcului Primăverii cu mult entuziasm și hituri muzicale cunoscute.

Duminică, 30 aprilie, tot de la ora 21:00, cei mai înfocați fani The Motans sunt așteptați la scena principală a Parcului Primăverii.

Vom celebra succesul celei de-a doua ediții a Parcului Primăverii cu trupa VAMA, care va concerta în încheierea evenimentului, luni 1 mai de la ora 21.

CITEŞTE ŞI: Administrația Fritz vrea să construiască cea mai scumpă parcare din România. La o valoare triplă față de alte orașe și dublă față de Occident

Parcul Primăverii, cel mai mare festival multicultural din regiune, susține reconectarea la natură și promite opt zile pline de veselie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Mai multe detalii despre program și atracțiile pregătite pentru timișeni pot fi găsite pe www.parculprimaverii.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *