„Zero lei”, politica primarului Robu în atragerea fondurilor europene

Senatorul Eugen Dogariu condamnă municipalitatea pentru că îi împovărează pe timişoreni

Dacă s-ar realiza un top al sumelor atrase din bugetul Uniunii Europene, municipalitatea timişoreană s-ar situa în coada clasamentului, pe o poziţie deloc onorantă pentru anvergura oraşului.

CITEȘTE ȘI: Crimă în Timiş: Un bărbat a tăiat uşa cu o drujbă şi apoi a atacat proprietarul

Senatorul PSD Eugen Dogariu spune că vidul de bani europeni se datorează lipsei de implicare a primarului Nicolae Robu şi a aparatului său de specialitate:

„Am observat că domnului primar îi place să întocmească statistici şi clasamente prin care vrea să arate ce bine stă Timişoara în mandatul său.

Aştept să realizeze şi un top al banilor aduşi în baza unor programe europene sau guvernamentale, să vedem cam pe unde stăm la acest capitol, pentru că ştim deja că suntem mult în spate.

CITEȘTE ȘI: RCA 2019. Preţuri dublate şi pentru şoferii care nu au comis accidente

Avea primarul o expresie pe care îi plăcea s-o folosească atunci când arunca vina pe guvern-Zero lei.

Cred că mai are acest afiş, pentru că i se potriveşte de minune atunci când vine vorba de multe capitole de unde puteau fi aduşi bani europeni.

Mă întreb ce face domnul Robu, dacă proiecte europene nu aduce, serviciile publice sunt sub orice critică, iar problemele cetăţeanului se confundă cu agenda proprie a dumealului?

Doar sondaje şi petiţii şi să mute responsabilitatea în altă parte, neasumându-şi eşecurile, bărbăteşte, aşa cum pretinde că acţionează?

Zero lei, acesta este anunţul pe care trebuie să-l facă primarul Robu atunci când vine vorba de fonduri europene.

Necazul este că aceste nerealizări se răsfrâng asupra timişorenilor, care sunt tot mai mult împovăraţi, doar pentru a satisface agenda proprie a primarului Nicolae Robu”.

Contactează autorul la: [email protected]


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “„Zero lei”, politica primarului Robu în atragerea fondurilor europene

  1. Orasul Timisoara sub administratia Robu a devenit o mare ghena de gunoi….. Cel mai slab primar pe care Timisoara l-a avut de la revolutie incoace…

Lasă un răspuns