O fetiţă de 3 ani a supravieţuit două zile cu apă şi biscuiţi lângă trupul mamei sale

Întâmplare şocantă în Năvodari! O fetiţă de numai trei ani a supravieţuit două zile doar cu apă şi biscuiţi în casa în care locuia împreună cu mama sa.

Femeia de 43 de ani se stinsese în baie, cel mai probabil în urma unui infarct. Vecinii i-au observat într-un târziu absenţa şi au chemat pompierii care au intrat în apartament.

Copila, din fericire, era doar speriată. A ajuns acum în grija asistenţilor sociali până când tatăl se va întoarce din străinătate, acolo unde lucra pentru a-şi întreţine familia.

Alarma s-a dat aseară, când vecinii au sesizat că de mai bine de două zile nu au mai văzut-o pe femeie. În tot acest timp, lumina în sufragerie era aprinsă, iar televizorul mergea cu sonorul tare.

Pompierii au spart uşa apartamentului şi au reuşit să pătrundă în interior. Au găsit trupul mamei fără suflare, în baie, iar pe micuţa de trei ani în cealaltă cameră.

Nu ştia ce i se întâmplă, iar în tot acest timp s-a hrănit cu nişte biscuiţi lăsaţi la îndemână şi cu apă.

‘Vom prelua copilul şi vom merge cu el la Spitalul de Urgenţă pentru a vedea care este starea sa de sănătate, urmând să instituim o măsură de protecţie pentru el. Vorbim despre plasamentul de urgenţă la un asistent maternal profesionist’, a declarat Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa.

Medicii spun că, cel mai probabil, femeia de 43 de ani a suferit un infract sau un accident vascular în timp ce făcea baie, însă cauza exactă a decesului se va stabili după necropsie.

Rudele, dar şi vecinii sunt acum în stare de şoc.

Tatăl copilei lucrează în Anglia pentru a-şi întreţine familia. Plecase din ţară de numai două săptămâni. Astăzi se va întoarce înapoi acasă.

Până atunci, fetiţa a rămas în grija celor de la Protecţia Copilului, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns