Crima oribilă din Timiş. Tânărul care a decapitat un bărbat, reţinut de poliţişti

suspiciune

Tânărul de 32 de ani, din Sânandrei, judeţul Timiş, care, joi dimineaţa, a decapitat un bărbat, a fost reţinut de poliţişti imediat după ce a comis crima, fiind observat de oamenii legii în timp ce se plimba pe o stradă din localitate cu drujba în mână.

CITEȘTE ȘI: O fetiţă de 3 ani a supravieţuit două zile cu apă şi biscuiţi lângă trupul mamei sale

Potrivit unor surse judiciare, tânărul în vârstă de 32 de ani, care a decapitat un bărbat de 44 de ani, în localitatea Sânandrei, joi dimineaţa, a fost prins imediat după ce a comis crima, de către poliţiştii timişeni.

Oamenii legii l-au observat pe tânăr pe o stradă din localitate, plimbându-se cu drujba în mână şi plin de sânge. Acesta a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, şi urmează să fie audiat, iar apoi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Din primele informaţii, se pare că tânărul de 32 de ani a tăiat uşa de la intrarea în casa victimei cu drujba. În locuinţă se aflau un bărbat de 44 de ani, copiii acestuia, doi băieţi de 14 şi 18 ani, precum şi prietena unuia dintre ei.


Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Sânandrei, judeţul Timiş, este acuzat de omor, după ce, joi dimineaţa, ar fi tăiat o uşă cu drujba, apoi ar fi atacat victima în zona capului. Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări.

CITEȘTE ȘI: Scene șocante: Bărbat înjunghiat de mai multe ori într-un magazin

Surse judiciare au declarat, joi dimineaţa, că în comuna Sânandrei, din judeţul Timiş, a avut loc un omor, autorul având 32 de ani. Acesta se afla în stare de ebrietate.

Din primele cercetări, se pare că cel acuzat de omor, înarmat cu o drujbă, a tăiat usa părtii vătămate, apoi a tăiat victima în vârstă de 44 de ani în zona capului.

CITEȘTE ȘI: RCA 2019. Preţuri dublate şi pentru şoferii care nu au comis accidente

A fost anunţat procurorul de serviciu, iar la ora transmiterii acestei ştiri se efectuează cercetarea la faţa locului, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Crima oribilă din Timiş. Tânărul care a decapitat un bărbat, reţinut de poliţişti

Lasă un răspuns