Voleiul timișorean continuă să producă talente

Voleiul timișorean continuă să producă talente

Voleiul timișorean continuă să producă talente

Craiova a fost, recent, gazda turneului final al Campionatului Național U13 la volei feminin. După turneul zonal și cele două semifinale, 1 (Baia Mare), respectiv, 2 (Oradea), micile voleibaliste de la CSȘ Bega Timișoara au făcut o figură frumoasă în cetatea Băniei, încheind turneul pe locul al șaselea.

De subliniat că finalistele competiției, CSV Craiova și CSM București, au făcut parte din grupa echipei bănățene, iar dacă gazda competiției a câștigat toate meciurile într-o manieră lejeră, fetele conduse de pe bancă de Cerasella Șerban și Traian Cionca au pierdut la mare luptă, în decisiv (25-19, 25-5, 11-25, 19-25, 15-9), duelul cu CSM București, ocupând poziția a treia în grupa B.

În meciul pentru locurile 5-6, CSȘ Bega s-a înclinat în fața Victoriei Nădlac (3-1), echipă pe care o învinsese în meciul din grupă cu același scor. Cealaltă echipă timișeană prezentă la turneul final, CSM Lugoj, a ocupat locul al treilea, după ce a învins-o în finala mică pe Champions Sibiu cu scorul de 3-1.

După Carla Pîrv, componentă a naționalei U17 și a senioarelor de la CSM Lugoj, voleiul timișorean crește în continuare jucătoare de perspectivă. Titlul de cel mai bun jucător de perspectivă la acest turneu final a fost obținut de Bianca Trancă, iar Sofiei Nechita i-a fost decernat premiul special din partea organizatorilor.

Voleiul timișorean continuă să producă talente

De la CSM Lugoj, cel mai bun ridicător a fost declarat Georgiana Benzar, iar premiul special din partea organizatorilor i-a fost înmânat lui Iris Nanu.

Celelalte superlativele ale turneului sunt următoarele: cel mai bun apărător – Ani Irina (CSM București); cel mai bun serviciu – Dumitru Rebeca (CSM București); cel mai bun atacant – Antonia Pupăză (CSV Craiova); cel mai tehnic jucător – Andra Trandafirescu (CSV Craiova); MVP – Badea Eva (CSV Craiova).

CITEȘTE ȘI: Echipa unei școli din Timișoara este vicecampioana Jr. NBA League România


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *